Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κακοκαιρια «Μπάλλος» – Παρέμβαση Θ. Παφίλη στον Χρ. Στυλιανίδη: Να ληφθούν κατ’ επειγόντως τα αναγκαία μέτρα

Ο Θανάσης Παφίλης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, επικοινώνησε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, προ ολίγου με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, για τη σειρά προβλημάτων που εκδηλώνονται σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική, για τα οποία χρειάζεται άμεση κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Συγκεκριμένα, ο Θ. Παφίλης «αναφέρθηκε στην πολύ άσχημη κατάσταση στην Αττική, με την υψηλή στάθμη υδάτων σε σημαντικούς δρόμους (Ιερά Οδό, Τρεις Γέφυρες, Λιοσίων, βιομηχανική ζώνη Κορωπίου, συμβολή Μαρκοπούλου και Λαυρίου), με τα πλημμυρισμένα σχολεία (Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία και αλλού), όπου προκύπτουν σοβαρά προβλήματα για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών, αλλά και σε άλλες υποδομές.

Ο Θ. Παφίλης αναφέρθηκε, ακόμα, στη σοβαρή κατάσταση που δημιουργείται στους δρόμους και τις περιοχές γύρω από τον άξονα του Κηφισού, όπου απαιτείται να ληφθούν κατ’ επειγόντως όλα τα αναγκαία μέτρα, ενόψει και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες».

Ο υπουργός «ενημέρωσε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ για τις έως τώρα ενέργειες του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση των προβλημάτων».

vivlio mpelogiannis