Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Καλαμαριά: Σε… άτακτη υποχώρηση οι φασίστες του «Ιερού Λόχου», οδεύει προς αναβολή η φιέστα τους

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε στο λαό της Καλαμαριάς, τα φασιστοειδή της οργάνωσης «Ιερός Λόχος 2012» αναγκάστηκαν να το ξανασκεφτούν πρωτού προχωρήσουν στην εκδήλωση μίσους («Makedonian Pride») στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα. 

Έτσι, σε σχετική ανακοίνωση που έβγαλαν οι υμνητές του Χίτλερ και του Μεταξά κάνουν λόγο για πιθανή αναβολή της φασιστοφιέστα τους, ή μεταφορά αυτής σε… άλλο μέρος. «Ίσως την Κυριακή το Makedonian Pride δεν γίνει στο πρώην Στρατόπεδο Κοδρα αλλά σε κάποιον άλλο χώρο της Θεσσαλονίκης που διαπραγματευόμαστε» αναφέρει η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως «επειδή είναι 50/50 οι πιθανότητες να αλλάξουμε το μέρος της Εθνικιστικής Γιορτής μας, το τελικό σημείο είτε είναι το Στρατόπεδο Κόδρα είτε είναι κάπου αλλού εντός της Θεσσαλονίκης θα ανακοινωθεί την Κυριακή περίπου στις 14.00 το μεσημέρι  δηλαδή 3 ώρες πριν την έναρξη της εκδήλωσης ώστε ακόμα και αν κάποιος ξεκινήσει από την Λάρισα ή την Καβάλα να έχει αρκετό χρόνο να έρθει». 

Με απλά λόγια, μετά την αντίδραση του λαού της Καλαμαριάς και της πόλης, οι φασίστες… τρέχουν και δε φτάνουν, ψάχνοντας μέρος για να κρυφτούν. Μάλιστα η τοποθεσία της εθνικιστικής φιέστας τους θα ανακοινωθεί μόλις 3 ώρες πριν την έναρξη της, σε μια προσπάθεια να αποφύγουν διαμαρτυρίες και συγκεντρώσεις από σωματεία και συλλόγους εργαζόμενων. 

Σημειώνεται ότι αντιφασιστική συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, στις 5 το απόγευμα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς. 

Ανεπιθύμητοι οι νεοναζί φασίστες στην Καλαμαριά – Πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο δημοτικό συμβούλιο