Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Καστοριά: Άλλοι πέντε ιερείς θετικοί στον κορωνοϊό – Στο νοσοκομείο ο μητροπολίτης

Ακόμα πέντε ιερείς από την Καστοριά νοσούν με κορωνοϊό σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό (Antennes 93,6) ο πρωτοσύγκελος Μητρόπολης Καστοριάς, πάτερ Νικόλας Γιαννουσάς.

Δύο εξ αυτών νοσηλεύονται στο Στρατιωτικό νοσοκομείο μαζί με τον Μητροπολίτη Σεραφείμ, ενώ οι υπόλοιποι τρεις βρίσκονται στα κελιά τους, σε απομόνωση.

Άλλωστε, όπως ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, «ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ. Σεραφείμ, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική. Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του Καστοριά και τον πονεμένο λαό της. Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορονοϊού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό ποιμένα της Καστοριάς. Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της επιδημίας».

Σκληρός Απρίλης του 2020μ.Χ.