Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων θέλει η Κεραμέως για το πανεπιστήμιο της αγοράς

Στην προώθηση νομοθετικής ρύθμισης ώστε οι εκλογές στα πανεπιστήμια να γίνονται χωρίς κομματικά ψηφοδέλτια αναφέρθηκε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η κ. Κεραμέως τόνισε «την ανάγκη να υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο ανεξαρτήτως κομματικών παρατάξεων», γεγονός που «θα είναι μία σημαντική βελτίωση στο πανεπιστήμιο».

Βλέπετε στο πανεπιστήμιο της αγοράς δεν έχουν θέση οι παρατάξεις και δη αυτές που συσπειρώνουν τους φοιτητές για ένα πανεπιστήμιο στην υπηρεσία του λαού και γι αυτό στελέχη του κυβερνώντος κόμματος έρχονται και επανέρχονται το τελευταίο διάστημα θέτοντας το ζήτημα. Μαζί με την πανεπιστημιακή αστυνομία που ήδη θεσμοθετήθηκε η Νίκη Κεραμέως επιδιώκει να βάλει στο «γύψο» το φοιτητικό κίνημα, προκειμένου να ανοίξει ακόμη περισσότερο τις πόρτες των πανεπιστημίων στο μεγάλο κεφάλαιο

Οι αλλαγές στις φοιτητικές εκλογές, όμως, «δεν θα είναι στο αμέσως επόμενο νομοσχέδιο, στο επόμενο νομοσχέδιο θα είναι θέματα που αφορούν στο σχολείο περισσότερο», δήλωσε η κ. Κεραμέως.

«Τσε Γκεβάρα, πρεσβευτής της Επανάστασης», του Νίκου Μόττα