Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Καταιγιστικός Σωτήρης Ζαριανόπουλος σε debate των υποψήφιων δημάρχων Θεσσαλονίκης

Καταιγιστικός και ουσιαστικός ήταν ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» μιλώντας το απόγευμα της Τετάρτης 15 Μάη σε εκπομπή της ΕΡΤ3 σε πάνελ συνυποψηφίων. Στο debate συμμετείχαν επίσης οι υποψήφιοι: Κατερίνα Νοτοπούλου, Νίκος Ταχιάος, Σπύρος Βούγιας, Γιώργος Ορφανός και Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η ουσία είναι πώς ο λαός μας θα οργανώσει έτσι την αντίστασή του, πώς θα πρέπει να οδηγηθεί στις κάλπες, για να εμποδίσει το να πούνε όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι των κομμάτων των μνημονίων, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ ότι το βράδυ των εκλογών πήραμε μπράβο για την πολιτική μας μέχρι τώρα. Ότι έχουμε το ελεύθερο να προχωρήσουμε και σε καινούρια μέτρα. Γιατί είναι απολύτως βέβαιο ότι έτσι θα μεταφραστεί το αποτέλεσμα, αν ενισχυθούν οι υπόλοιπες δυνάμεις, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Η μοναδική περίπτωση, υπογράμμισε ο Σ. Ζαριανόπουλος, για να μπορέσεις να τους στριμώξεις, να τους εμποδίσεις σε νέα μέτρα κλπ. και στο επίπεδο του δήμου και στο γενικό επίπεδο της χώρας θα πρέπει να είναι να ενισχυθούν εκείνες οι δυνάμεις, το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση», οι οποίες πηγαίνουν και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν κόντρα σ’ αυτή την αντιλαϊκή πολιτική. 

Δείτε τις απαντήσεις του Σ. Ζαριανόπουλου στο βίντεο που ακολουθεί: