Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΚΕ-Θεσσαλονίκη: Καταγγέλλει τη θρασύδειλη επίθεση φασιστών στα γραφεία της Άνω Τούμπας

Τη θρασύδειλη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής στα γραφεία του Κόμματος στην Άνω Τούμπα, καταγγέλλει η Τομεακή Oργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Μάλιστα, η επίθεση αυτή έρχεται σε συνέχεια της αντίστοιχης που έκαναν τα φασιστοειδή σε αυτά του Συλλόγου Γυναικών του Ε’ Δημοτικού διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης της ΟΓΕ και της Επιτροπής Ειρήνης Ανατολικού Τομέα του Δήμου Θεσσαλονίκης – ΕΕΔΥΕ.

Τονίζει πως «η επίθεση έρχεται σαν συνέχεια του βανδαλισμού στα γραφεία φορέων και συλλόγων στην περιοχή του Ε’ Διαμερίσματος» και πως τα συνθήματά τους και το δηλητήριο τους «δεν χωρούν στις γειτονιές μας, για αυτό και χρειάζεται να απομονωθούν παντού».

Παράλληλα καλεί το λαό της περιοχής να τους καταδικάσει και να τους απομονώσει και ξεκαθαρίζει πως τέτοιου είδους ενέργειες στοχεύουν στην τρομοκράτηση του λαού και θα πέσουν στο κενό. «Οι κομμουνιστές συνεχίζουμε την πάλη για τα καθημερινά προβλήματα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στο σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει» υπογραμμίζει.

902.gr

che guevara 008