Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΚΕ: Οικονομική εξόρμηση Νοέμβρη – Δεκέμβρη 2021: Στο 54,35% η κάλυψη του συνολικού πλάνου

Ξεπερνώντας το φράγμα του 50% του πλάνου από τον Νοέμβρη, οι ΚΟ βάζουν πλώρη για την υπερκάλυψη

Μέτα το 5ο κατά σειρά «κλείσιμο» που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Νοέμβρη, το συνολικό πλάνο για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ έχει καλυφθεί κατά 54,35%.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η ΚΟ Εξωτερικού, η οποία με ποσοστό 91,27% μεγάλωσε τη διαφορά από την ΚΟ Αιγαίου με 68,19% που είναι στη δεύτερη θέση και την ΚΟ Δυτικής Ελλάδας που ακολουθεί κατά πόδας με 67,14% στην τρίτη θέση. Ακολουθούν κατά σειρά η ΚΟ Θεσσαλίας με 60,14%, η ΚΟ Κρήτης με 55,16% και η ΚΟ Αττικής με 51,30%. Στην έβδομη θέση επανήλθε η ΚΟ Πελοποννήσου με 50,65%, ενώ έπεται η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 50,38% και ακολουθούν η ΚΟ Ανατολικής Στερεάς – Εύβοιας με 49,78%, η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με 47,21%, η ΚΟ Ηπείρου με 46,68% και η ΚΟ Δυτικής Μακεδονίας με 40,30%.KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Η ΚΝΕ κάλυψε το 52,01% του πλάνου της. Επίσης, η ΚΟ «Ριζοσπάστη» κάλυψε το 79,49% του πλάνου της και η ΚΟ «902» το 54,70%.

Το γεγονός ότι παραπάνω από το μισό του συνολικού πλάνου καλύφθηκε από τον πρώτο μήνα της Οικονομικής Εξόρμησης ενισχύει την αισιοδοξία και τη μαχητικότητα των ΚΟ για τη συνέχιση της μάχης μέχρι την υπερκάλυψη των στόχων. Τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ, μακριά από κάθε πνεύμα εφησυχασμού, με την τήρηση του σχεδίου της κάθε ΚΟΒ και ΟΒ, σχέδιο το οποίο εμπλουτίζεται «εν κινήσει», φιλοδοξούν να σημειώσουν ακόμη θετικότερα αποτελέσματα τον Δεκέμβρη τόσο στην κάλυψη του πλάνου όσο και σε μετρήσιμους δείκτες που επιβεβαιώνουν την έκταση και το βάθος της δουλειάς με το κουπόνι. Η ένταση της προσπάθειας αναμένεται να σηματοδοτηθεί τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη από τις εισφορές και τα «κόκκινα μεροκάματα» του μήνα, αλλά και το παραπέρα άνοιγμα των Οργανώσεων.

KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Έστειλα στο Κόμμα δέκα μάρκα ακόμα Γράμματα από τη Γερμανία 1975

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, βαδίζοντας στον δρόμο της ανατροπής.

Δίνουμε δυνατά, μαχητικά και με σιγουριά τη μάχη για να έχει επιτυχία η Οικονομική Εξόρμηση.

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο