Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΚΕ: Οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία είναι μία ακόμα απόδειξη της υποκρισίας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

«Οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία είναι μία ακόμα απόδειξη της υποκρισίας της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, η οποία από τη μια τρομοκρατεί, προπηλακίζει, δολοφονεί Πακιστανούς μετανάστες- εργάτες στη χώρα μας και από την άλλη συναγελάζεται με τους εκπροσώπους του πακιστανικού κράτους, προσπαθώντας μ΄ αυτόν τον τρόπο να ξεπλύνει τον εγκληματικό της χαρακτήρα» αναφέρει σχόλιο του ΚΚΕ.

Συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με την πακιστανική πρεσβεία

Επιβεβαίωση ότι οι ναζί εγκληματίες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με την αστική τάξη και τα επιτελεία της αποτελούν οι συναντήσεις της Χρυσής Αυγής με τον Πακιστανό πρέσβη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «pakistantoday.com.pk», το προηγούμενο διάστημα ο Ν. Μιχαλολιάκος συναντήθηκε στη Βουλή με τον Πακιστανό πρέσβη, για την οποία η Χρυσή Αυγή δεν έκανε καμία επίσημη ανακοίνωση.

Στη συνάντηση ο Πακιστανός πρέσβης σκόπευε να λύσει «παρεξηγήσεις» και να υπογραμμίσει τις μεγάλες υπηρεσίες της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα. Καταγράφεται επίσης ότι ο πρέσβης ενημέρωσε τον αρχηγό της εγκληματικής συμμορίας για τις διμερείς σχέσεις Ελλάδας – Πακιστάν. Τέλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ν. Μιχαλολιάκος, στο φόντο της δολοφονικής ρατσιστικής επίθεσης ενάντια στους Πακιστανούς εργάτες στον Ασπρόπυργο, είπε ότι η ΧΑ δεν υποστηρίζει τέτοιες «βίαιες ενέργειες».

Δεν είναι όμως μόνο η συνάντηση του Πακιστανού πρέσβη με τον Ν. Μιχαλολιάκο. Χθες έγινε γνωστή και η συμμετοχή του φασίστα υπόδικου βουλευτή Ηλ. Παναγιώταρου σε γιορτή της πακιστανικής πρεσβείας, μετά από πρόσκληση του πρέσβη. Μετά την εκδήλωση, σε συζήτηση που καταγράφεται σε βίντεο με Πακιστανό διπλωμάτη, ο Παναγιώταρος επιβεβαιώνει τη συνάντηση του Μιχαλολιάκου με τον πρέσβη και ο δεύτερος αναφέρει ότι με τον «αγώνα» τους οι χρυσαυγίτες έφτασαν να είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή. Ο εκπρόσωπος του πακιστανικού κράτους προσθέτει ότι «είναι ευχάριστη η συνεργασία της Χρυσής Αυγής με την πρεσβεία του Πακιστάν»  και ρωτάει τον Παναγιώταρο αν βλέπει «φως για στενή συνεργασία ώστε να μη δοθούν αφορμές σε ορισμένους που θέλουν να βλάψουν τη Χρυσή Αυγή με κατηγορίες για επιθέσεις…».