• [Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί/με μάτι αριστερό το βλέπω./Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί,/οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι (Κ. Βάρναλης)]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΚΕ: «Στη Νέα Ιωνία του μπλόκου της Καλογρέζας, της προσφυγιάς, των εργαζομένων, οι φασίστες εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία θέση!»

Σε ανακοίνωσή τους οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Ιωνίας του ΚΚΕ σχετικά με τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Κουκουλάρη αναφέρουν: 

«Στη Νέα Ιωνία του μπλόκου της Καλογρέζας, της προσφυγιάς, του ξεριζωμού, των εργαζομένων, οι φασίστες υπόδικοι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμία θέση!

Γι’ αυτό το λόγο, ο λαός της πόλης μας πρέπει να απομονώσει όσους τα προηγούμενα χρόνια έπαιξαν ρόλο στο ξέπλυμα των φασιστών, όσους τους έδωσαν χείρα βοηθείας. Τέτοια περίπτωση είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Ιωνίας Νίκος Κουκουλάρης, που στις δημοτικές εκλογές του 2014 ήταν ομιλητής σε εκδήλωση του ψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής για το Δήμο Αθηναίων μαζί με άλλους γνωστούς υπόδικους φασίστες.

Ο Ν. Κουκουλάρης σε συγκέντρωση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής το 2014.

Καλούμε το λαό της πόλης να υψώσει ένα αδιαπέραστο τείχος στους φασίστες και όσους τους ανέχονται και τους στρώνουν το έδαφος. Να παλέψει ενάντια στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που τους ενισχύουν, ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που τους γεννά και τους θρέφει.

Να ενισχύσει παντού, και στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, το ΚΚΕ και τη “Λαϊκή Συσπείρωση” για να δυναμώσει παντού η πάλη για την απομόνωση των φασιστοειδών και την αντιμετώπιση της ακροδεξιάς. Γιατί μόνο η ενίσχυση του ΚΚΕ αποτελεί απάντηση στο φασισμό και όχι οι ψευδεπίγραφες “προοδευτικές συμμαχίες” όλων αυτών που στηρίζουν το σύστημα που θρέφει τους φασίστες, που μοιράζονται μαζί τους κοινούς στόχους για λογαριασμό των αφεντικών.

Ο λαός της Νέας Ιωνίας δεν ξεχνά τι σημαίνει φασισμός! Ξέρει να τον πολεμά!».