Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΚΕ: ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θέλουν το εργατικό-συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και διαλυμένο

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ και τις ανακοινώσεις των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ σημειώνει:

«Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι ταυτόσημες ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που αναπαράγουν άθλιες συκοφαντίες για δήθεν εισβολή και βιαιοπραγίες των σωματείων και συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Εισβολείς δεν είναι οι σύνεδροι που εκλέχθηκαν από τους εργαζόμενους, εισβολείς είναι οι νόθοι αντιπρόσωποι, οι εργοδότες που παριστάνουν τους εργαζόμενους και οι διάφοροι παρατρεχάμενοί τους.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χέρι – χέρι εφάρμοσαν την πολιτική φτωχοποίησης των εργαζομένων για τα κέρδη των καπιταλιστών και από κοινού με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τη συνεχίζουν, γι’ αυτό και θέλουν το εργατικό – συνδικαλιστικό κίνημα υποταγμένο και διαλυμένο. Χαρακτηριστικά σημειώνουμε ότι ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, γνωστό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και της Πολιτικής Επιτροπής της, παραμονές των εκλογών ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Παναγόπουλο.

Οι εργαζόμενοι βγάζουν τα συμπεράσματά τους, μπορούν και πρέπει να τους τιμωρήσουν στις επερχόμενες εκλογές».

ΠΑΜΕ: Καταγγελία για την φιέστα της ΓΣΕΕ στην Καλαμάτα