Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Οργανώνουμε δυναμικά την εκκίνηση της Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ

🚩 Δευτέρα 4-Νοε το πρώτο «πανηγυρικό κλείσιμο»

🔻🔻

📍 Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Νοέμβρη ξεκινάει η μεγάλη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Νοέμβρη και Δεκέμβρη.
📍 Για τη μέρα αυτή οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ προγραμματίζουν «πανηγυρικό κλείσιμο» στα γραφεία, ενώ ήδη αυτή η βδομάδα αξιοποιείται ώστε να καταγραφεί η καλύτερη δυνατή εκκίνηση στο πρώτο αυτό «κλείσιμο».
📍 Μέλη και φίλοι του Κόμματος εφοδιάζονται με κουπόνια και πραγματοποιούν άνοιγμα στους τόπους δουλειάς και τις γειτονιές,
📍 Οργανώσεις μπαίνουν σε άμιλλα μεταξύ τους και ταυτόχρονα προγραμματίζονται οι πρώτες πρωτοβουλίες συμβολής στη δουλειά με το κουπόνι.

ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2019

Ανάμεσα σε άλλα, τις επόμενες μέρες, Οργανώσεις του Κόμματος προχωρούν στα παρακάτω:

  • Οι Οργανώσεις Ζωγράφου, Ιλισίων και Γουδή Αττικής του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν συναυλία το Σάββατο 2 Νοέμβρη, στις 8 μ.μ., στον δημοτικό κινηματογράφο «Αλέκα» (πλατεία Γαρδένιας, Ζωγράφου). Θα συμμετάσχει το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».
  • Το Σάββατο 2 Νοέμβρη, η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση – συνεστίαση στις 8.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Πλατανιά στο Μάλεμε (έναντι εκκλησίας Αγίου Αντωνίου). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής.
  • Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί στο γλέντι που διοργανώνει την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα επιβατών του ΟΛΠ «ΗΕΤΙΩΝΑΣ» (Ακτή Βασιλειάδη – Σιλό, είσοδος από πύλη Ε2).
  • Οι ΚΟ Ν. Ιωνίας Αττικής διοργανώνουν προβολή του Ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του Κόμματος «Ο Δρόμος μας…», την Κυριακή 3 Νοέμβρη, στις 7 μ.μ., στον κινηματογράφο «Αστέρας» (Ασκληπιού 4 Ν. Ιωνία).