Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΝΕ: Κάτι θα ξέρουν ο Άδωνις και ο Πλεύρης… (VIDEO)

Όταν στον κρατικό προϋπολογισμό του 2022 πέφτει τέτοιο τσεκούρι στα κονδύλια που αφορούν στην κάλυψη των κοινωνικών αναγκών, ακόμα και για την Υγεία (μείωση κατά 139 εκατ. ευρώ για τα νοσοκομεία, μείωση κατά 52% για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, μείωση κατά 245 εκατ. ευρώ οι παροχές για την Υγεία), τη στιγμή που η πανδημία θερίζει ζωές, όταν η εκτίναξη της φορολογίας σε βάρος του λαού και τα προνόμια και ο πακτωλός των δισ. για τους λίγους παίρνουν τρελές διαστάσεις, δεν μας κάνει εντύπωση η παρακάτω συζήτηση:

Άδωνις Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων της ΝΔ: «Καλώς έκλεισαν νοσοκομεία επί των ημερών μου! Επειδή έπραξα σωστά, γι’ αυτό δεν άνοιξαν και από τους επόμενους που κυβέρνησαν! Δεν έχουμε κομμουνισμό στην Ελλάδα, για να ζητάει κάποιος επίταξη του ιδιωτικού τομέα, προσλήψεις προσωπικού και άνοιγμα των νοσοκομείων που έκλεισαν»

Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας της ΝΔ: «Δεν έχουμε κομμουνισμό! Όταν επιτάσσεις κάτι, το πληρώνεις!»

Τι είπαν οι υπουργοί της ΝΔ; Για να μην έχουμε νεκρούς, για να ανοίξουν νοσοκομεία, πρέπει να γίνει κομμουνισμός! Κάτι θα ξέρουν, για να το λένε…

902.gr

che guevara 008