Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΚΝΕ: Στέλνει μέλη της στην Τουρκία να παραδώσουν υλική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Την αλλη­λεγ­γύη πρά­ξη κάνει η ΚΝΕ καθώς απο­στο­λή απο­τε­λού­με­νη από μέλη και στε­λέ­χη της Κομ­μου­νι­στι­κής Νεο­λαί­ας ανα­χω­ρεί για την Τουρ­κία τα επό­με­να 24ωρα, όπως έκα­νε γνω­στό ο Νίκος Αμπα­τιέ­λος, Γραμ­μα­τέ­ας του ΚΣ της ΚΝΕ στην ειση­γη­τι­κή του ομι­λία στο 13ο συνέ­δριο της Οργάνωσης.

Ανέ­φε­ρε:

«Από το βήμα του 13ου Συνε­δρί­ου ανα­κοι­νώ­νου­με ότι τις επό­με­νες μέρες θα ανα­χω­ρή­σει για την Τουρ­κία απο­στο­λή αλλη­λεγ­γύ­ης, απο­τε­λού­με­νη από μέλη και στε­λέ­χη της ΚΝΕ!

Θα παρα­δώ­σει υλι­κή βοή­θεια για τους πλη­γέ­ντες στους συντρό­φους του Κομ­μου­νι­στι­κού Κόμ­μα­τος και της Κομ­μου­νι­στι­κής Νεο­λαί­ας Τουρ­κί­ας, που όλες αυτές τις μέρες, με αυτα­πάρ­νη­ση, βρί­σκο­νται στην πρώ­τη γραμ­μή της μάχης για τη σωτη­ρία του λαού.

Επί­σης, απαι­τού­με να αρθεί αμέ­σως το απα­ρά­δε­κτο εμπάρ­γκο των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ και οι κυρώ­σεις σε βάρος της Συρίας.

Να εξα­σφα­λι­στεί η ανε­μπό­δι­στη απο­στο­λή ανθρω­πι­στι­κής βοή­θειας στον λαό της χώρας, που έχει ματώ­σει από την πολύ­χρο­νη ιμπε­ρια­λι­στι­κή επέμβαση.

Οι λαοί είναι που τους ενώ­νουν τα ίδια βάσα­να και προ­βλή­μα­τα, γι’ αυτό και πρέ­πει να τους ενώ­σει και ο κοι­νός αγώ­νας ενά­ντια στο σύστη­μα της εκμε­τάλ­λευ­σης και της βαρ­βα­ρό­τη­τας, που θυσιά­ζει την προ­στα­σία της ανθρώ­πι­νης ζωής στον βωμό των κερ­δών και των καπι­τα­λι­στι­κών συμφερόντων.»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο