Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κορονοϊός: Κατέληξε 37χρονη εργαζόμενη στο Νοσοκομείο Νάουσας – Δεν υπήρχε ΜΕΘ!!!

Τη μάχη με τον κορονοϊό έχασε 37χρονη εργαζόμενη στο νοσοκομείο της Νάουσας. Μάλιστα, όπως καταγγέλλει η , η 37χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ, την οποία το νοσοκομείο δεν είχε και κατέληξε πριν προλάβει να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, η νεαρή είχε καταγωγή από την Έδεσσα και εργαζόταν ως επικουρική βοηθός ακτινολόγου στο νοσοκομείο της Νάουσας.

Όταν νόσησε από κορωνοϊό, σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Έδεσσας, ωστόσο ζήτησε τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Νάουσας όπου εισήχθη στις 27 Νοεμβρίου στην απλή κλινική Covid.

Το πρωί της Παρασκευής, όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, η υγεία της επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε, όμως επειδή δεν υπάρχει ΜΕΘ στο νοσοκομείο Νάουσας, βρέθηκε κλίνη στο νοσοκομείο Αγ. Δημήτριος στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη  εξέπνευσε προτού πραγματοποιηθεί η μεταφορά της.

«Ποιος ξέρει ποια θα ήταν η τύχη της εάν στο νοσοκομείο που νοσηλευόνταν υπήρχε ΜΕΘ και δεν θα χρειάζονταν η διακομιδή της. Συλληπητήρια στους δικούς της ανθρώπους και τους συναδέλφους», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΗΔΗΝ.

 

Μπελογιάννης / Πλουμπίδης – Χικμέτ – Μαξ Χάβελααρ (ΕΚΠΤΩΣΗ 21% και ΔΩΡΟ τα μεταφορικά)