Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κουράστηκε ο Ψινάκης, θέλει επειγόντως διακοπές – Δε θα είναι υποψήφιος

Κουράστηκε ο μάνατζερ Ψινάκης να δημαρχεύει και χρειάζεται επειγόντως διακοπές. Αρνητικός στο ενδεχόμενο να θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του δημάρχου Μαραθώνα, εμφανίστηκε σε δήλωση του αμέσως μετά το τρισάγιο που τέλεσε σήμερα στο Μάτι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης για τους νεκρούς της φονικής πυρκαγιάς.

«Όχι βέβαια», ήταν η κατηγορηματική απάντηση του Ψινάκη, στη σχετική ερώτηση που έθεσαν οι εκπρόσωποι του Τύπου. «Εγώ θα εκτελέσω την αποστολή μου και χρειάζομαι επειγόντως διακοπές», ενημέρωσε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση για το κατά πόσο επηρέασε την απόφαση του η τραγωδία που προκάλεσε η πυρκαγιά, και τι θα έκανε εάν δεν είχε συμβεί, ο κ. Ψινάκης περιορίστηκε να απαντήσει: «Δεν ξέρω. Με το εάν δεν γράφεται ιστορία». Έκλεισε τη συζήτηση επαναλαμβάνοντας ότι θα πάει να ξεκουραστεί «τέσσερα χρόνια κι αν ζούμε, βλέπουμε..».

Ούτε κουβέντα βέβαια για τις τεράστιες ευθύνες του, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στην καθυστερημένη αντίδραση την ώρα της τραγωδίας. Ούτε μία συγνώμη.

Με την έλλειψη σοβαρότητας και σεβασμού στα θύματα (η στιγμή, ο τόπος και το περιεχόμενο της συγκεκριμένης δήλωσης) δε θα ασχοληθούμε. Θα ήταν μάταιο για ένα «μεταλλαγμένο παράγωγο ενός σάπιου συστήματος. «Παλιάτσος μιας «κάστας κηφήνων» που κάνουν «κονσομασιόν» στην «υψηλή κοινωνία» κι όταν «παλιώνουν» κι αχρηστεύονται, πετιούνται στα αφοδευτήρια απ’ όπου ξερνούν περιττώματα».

Δυστυχώς όμως είναι έτοιμοι να μας πλασάρουν νέους Ψινάκηδες.