Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ: Με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, που «έφυγε» απροσδόκητα σήμερα από τη ζωή. Συγκεκριμένα, σημειώνει τα εξής:

«Η ΚΕ του ΚΚΕ με βαθιά θλίψη αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακό Σύμβουλο, ο οποίος έφυγε πρόωρα σήμερα από τη ζωή.

Ο σύντροφος Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ακολούθησε το επάγγελμα του κτηνίατρου.

Εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ το 1983 και το 1985 έγινε μέλος του ΚΚΕ. Το 1991 πέρασε αποκλειστικά στη δουλειά του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες χρεώσεις. Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

Ο σ. Θόδωρος Ιγνατιάδης ξεχώρισε με τη δράση του στους μαζικούς φορείς αλλά και στις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Από το 2002 μέχρι και το 2014 ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης και από το 2014 μέχρι και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 υπήρξε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ. Συμμετείχε επίσης στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ.

Ο σύντροφος Θόδωρος, σύντροφος συνεπής, εργατικός και ακούραστος σε όλη την κομματική ζωή του υπερασπίστηκε με σταθερότητα την πολιτική του ΚΚΕ.

Η ΚΕ του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του σ. Βίκυ, στα δύο του παιδιά, σ. Γιάννη και Χρήστο, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του συντρόφου Θόδωρου θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 17:00 στη Θέρμη».

Ανακοίνωση της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας

Με ιδιαίτερη συγκίνηση, βαθιά θλίψη, και πόνο η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ αποχαιρετά τον σύντροφο Θόδωρο Ιγνατιάδη, μέλος της Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας και Περιφερειακό Σύμβουλο, που απροσδόκητα «έφυγε» σήμερα από τη ζωή.

Ο σ. Θόδωρος γεννήθηκε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης το 1964 από φτωχή αγροτική οικογένεια. Σπούδασε στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ και παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες δουλειές για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της οικογένειας του. Από το 1996 λειτουργούσε κτηνιατρείο στη Θέρμη.

Οργανώθηκε στην ΚΝΕ το 1983 όπου ανέλαβε διάφορες χρεώσεις και γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Ανατολικής Υπαίθρου της ΚΝΕ. Στο ΚΚΕ οργανώθηκε το 1985 και από το 1991 πέρασε αποκλειστικά στην δουλειά του Κόμματος. Από το 2004 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης και από το 2011 μέχρι και σήμερα μέλος της Επιτροπής Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας. Διετέλεσε γραμματέας της Αχτιδικής Επιτροπής Ανατολικής Υπαίθρου.

Τίμησε με την δράση του το ΚΚΕ σε όλους τους μαζικούς φορείς και τις αιρετές θέσεις στις οποίες είχε εκλεγεί. Ο Θόδωρος Ιγνατιάδης ήταν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμης από το 2002 μέχρι και το 2014. Από το 2014 μέχρι και σήμερα Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας. Συμμετείχε στον Κτηνιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης και για πολλά χρόνια ήταν αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο και στο ΓΕΩΤΕΕ. Από το 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012 διετέλεσε βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Θόδωρος σε όλη την διάρκεια της ζωής του υπήρξε πρότυπο συνέπειας, ιδεολογικής και πολιτικής σταθερότητας και εργατικότητας. Θυσίαζε όλο του το χρόνο, ακόμα και σε βάρος της επαγγελματικής του απασχόλησης, ώστε με επάρκεια να ανταποκρίνεται στις ευθύνες του απέναντι στο κίνημα. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους συντρόφους και τους συναγωνιστές με τους οποίους συνεργαζόταν αλλά και ευρύτερα στον κόσμο της Θέρμης και στη γύρω περιοχή.

Η Επιτροπή Περιοχής της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στη σύζυγο του συντρόφισσα Βίκυ, στα δύο του παιδιά, συντρόφους Γιάννη και Χρήστο, που μόλις πριν λίγες μέρες πέρασαν στην Ιατρική, καθώς και σε όλους τους οικείους του.

Η κηδεία του συντρόφου θα γίνει αύριο Σάββατο 4 Σεπτέμβρη, στις 5 μ.μ. στη Θέρμη.

Πέθανε ο Θόδωρος Ιγνατιάδης, πρώην βουλευτής του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος