Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κτήνη έφτιαξαν στο facebook «Σύλλογο Κυνηγών Λαθρομεταναστών»

Στο facebook που αντιιμπεριαλιστικές, αντιφασιστικές, αντινατοϊκές ομάδες μπλοκάρονται για «ρητορική μίσους» (Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι), μισάνθρωποι, φασίστες, ρατσιστές και κάθε λογής κατακάθι της κοινωνίας κάνουν πάρτι.

Σε αυτό το Facebook (που ενοχλείται από τον αντιιμπεριαλισμό) έκανε την εμφάνισή του πριν λίγα 24ωρα «Σύλλογος Κυνηγών Λαθρομεταναστών» (ως ομάδα)  και με στόχο τα κτήνη να… πάρουν τα όπλα εναντίον των μεταναστών στα σύνορα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «e-thessalia.gr» που ανέδειξε το θέμα:

Τα όπλα που διέθεταν τα μέλη φιγουράριζαν στις αναρτήσεις τους (κάποιοι έβαζαν και άδειες οπλοφορίας) μαζί με δηλώσεις μίσους κατά των «λαθρομεταναστών» στον Βόλο, που πρέπει να «ξεβρωμίσει».

Οργάνωναν ταξίδι στον Έβρο με τα διαθέσιμα όπλα τους για να φυλάξουν τα σύνορα… Οι αναρτήσεις ξεχείλιζαν από μίσος και ποζάριζαν οι χρήστες με στιλέτα, μαχαίρια και όπλα μαζί με τις άδειες οπλοφορίας. Στο facebook η ομάδα μετρούσε εκατοντάδες μέλη, ενώ δημιουργήθηκε στις 3 Μαρτίου, ώστε να υπάρξει οργάνωση και να φύγουν για Έβρο να ενισχύσουν τις πολιτοφυλακές.

foto apo fb