Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ- ART STUDIO EST / ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ

Ο ζωγράφος, λογοτέχνης, περφόρμερ, θεωρητικός τέχνης Κώστας Ευαγγελάτος μετά την ολοκλήρωση των εικαστικών εκθέσεων και των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε με επιτυχία στην Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa Ροδόπη στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς θα μεταβεί στην Αθηναική έδρα του ART STUDIO EST- LA CHAMBRE για την ενεργή συμμετοχή του στα εικαστικά δρώμενα, που παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας συνεχίζονται με την τήρηση όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας.

euaggelatos33

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΓΚΙΓΙΕΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΤΕΧΝΩΣ.

.
Συμμετέχει ήδη με καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία, την Ρωσία, το Ισραήλ και την Αίγυπτο στο Μουσείο “ΘΑΛΑΣΣΑ”, Museum “THALASSA” στο Δήμο Αγίας Νάπα της Κύπρου, στην διεθνή έκθεση με τίτλο: “Η Ελληνική συμμαχία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και ο Ελληνικός πολιτισμός”, η οποία παρατάθηκε μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020.

euaggelatos34

ART STUDIO EST, ATHENS 1990

Επίσης συμμετέχει στην μεγάλη Έκθεση ΓΛΥΠΤΙΚΗΣ μελών του Επιμελητήριου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (ΕΕΤΕ) στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου της Δουκίσσης στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, Βασ. Σοφίας 22 στην Αθήνα. Η έκθεση με ελεύθερη είσοδο θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Οκτωβρίου 2020.

euaggelatos35

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ART STUDIO EST.

Στις 30 Οκτωβρίου 2020, ώρα 7.30-10 μ.μ. στα πλαίσια της έναρξης των Φθινοπωρινών ART WEEKENDS θα γίνει επετειακός εορτασμός για τα 30 χρόνια από την ίδρυση του ART STUDIO “EST” στην Αθήνα.

euaggelatos36

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΟΚΤ. 2020, SCRIPTORIUM

Η πρώτη εκδήλωση θα περιλαμβάνει έκθεση ντοκουμέντων από performance που διοργανώθηκαν στην Ελλάδα, την Ισπανία, την Σκωτία, την Σουηδία, την Ολλανδία και την Γαλλία, εικαστικό και θεωρητικό εκδοτικό υλικό, γλυπτά, λιθογραφίες, κολλάζ και αντικείμενα τέχνης.

euaggelatos38

ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΟΚΤΩΒΡΗΣ, ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΓΟΓΙΟ ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ 2020.

Καλό, δυναμικό και δημιουργικό Οκτώβρη!!

ART STUDIO EST- LA CHAMBRE
COSTAS EVANGELATOS
ΠΡΑΤΙΝΟΥ 87
(ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΘΝ. ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ)
Για τις επισκέψεις των φιλότεχνων απαραίτητη η προσυνεννόηση στα τηλ: 210 7294259 και 6944621286.