Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κόρινθος: ΜΚΟ εν μέσω κακοκαιρίας και πανδημίας έδιωξε πρόσφυγες από τις εστίες τους (ΦΩΤΟ)

Πρόσφυγες με παιδιά εγκαταλειμμένοι στο δρόμο εν μέσω κακοκαιρίας και πανδημίας! Αφέθηκαν στην τύχη τους και κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές!

Όπως έγινε γνωστό από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Κορινθίας η αρμόδια Μ.Κ.Ο. αποφάσισε να διώξει πρόσφυγες από τις εστίες τους καθώς ολοκληρώθηκε η σύμβαση με την οποία φιλοξενούνταν σε ξενοδοχείο στους Aγίους Θεοδώρους Κορινθίας

Όμως μεγάλος αριθμός προσφύγων δεν έχει εξασφαλίσει στέγαση και βρίσκεται εκτεθειμένος στη βροχή, το κρύο και την κακοκαιρία που αναμένεται να επιδεινωθεί τις επόμενες ώρες!

Κλιμάκιο της Τ.Ε. Κορινθίας του ΚΚΕ βρέθηκε στο χώρο που παραμένουν οι πρόσφυγες και μίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι εκλεγμένοι Σύμβουλοι της «Λαικής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια επικοινώνησαν με τη δημοτική και περιφερειακή αρχή και απαίτησαν να δοθεί άμεσα λύση ώστε να βρουν καταφύγιο σε ασφαλείς χώρους με ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.

Οι ώρες που περνούν είναι κρίσιμες και οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους πριν να είναι αργά!

prosfyges agioi theodoroi1 prosfyges agioi theodoroi2 prosfyges agioi theodoroi3 prosfyges agioi theodoroi4 prosfyges agioi theodoroi5

Πηγή: 902.gr

Ν. Μπελογιάννης Ν. Πλουμπίδης – Στο σπίτι των ηρώων