• [ «Δικοί σου εχθροί, δικοί μου εχθροί /του σκεφτόμενου ανθρώπου είναι εχθροί» οι φασίστες]
Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Κώστα Τριανταφυλλίδη «Αστρικός χάρτης»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Κώστας Τριανταφυλλίδης και η Protasis Music σας καλούν  τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30 στον ΡΥΘΜΟ stage για την παρουσίαση του νέου δίσκου του Κώστα Τριανταφυλλίδη «Αστρικός χάρτης».

Τον δίσκο θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος και μουσικός παραγωγός Γιώργος Τσάμπρας και στη συνέχεια  οι συντελεστές του δίσκου  θα παρουσιάσουν ζωντανά τα τραγούδια.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πρόκειται μία δισκογραφική δουλειά η οποία αγκαλιάζει μουσικά το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι και χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια και αμεσότητα τόσο στον στίχο όσο και στη μουσική.

Ο Αστρικός Χάρτης περιλαμβάνει 9 τραγούδια σε μουσική των Κώστα Τριανταφυλλίδη, Βαγγέλη Μαχαίρα και Άρη Κούκου και στίχους των Ηλία Κατσούλη, Γιάννη Μπελεσιώτη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Πέπης Δουρέκα, Γρηγόρη Μαρινάκη και Κώστα Τριανταφυλλίδη. Στα φωνητικά συμμετέχει η Μαρία Τσάμη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι  Αγάπες που παλιώσατε  σε στίχους της Πέπης Δουρέκα και μουσική του Κώστα Τριανταφυλλίδη ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας.

Τίτλοι τραγουδιών:

 1. ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΑΓΑΠΗ
  2. ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
  3. ΜΙΣΟΦΕΓΓΑΡΟ
  4. ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΙΩΣΑΤΕ
  5. ΟΤΑΝ ΣΜΙΓΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΕΣ
  6. ΒΗΜΑΤΑ ΒΑΡΙΑ
  7.  ΞΕΝΗ
  8. ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ
  9. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ

 

Λίγα λόγια για τον  Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Γεννημένος στην Τασκένδη ήρθε στην Ελλάδα το 1980.  Σπούδασε μουσική στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα από όπου πήρε το πτυχίο των ανώτερων θεωρητικών.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με την βυζαντινή μουσική και τα παραδοσιακά όργανα στο τμήμα παραδοσιακής μουσικής στο Π.Μ.Κ.Π.

Το 1999 συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα στον κύκλο συναυλιών με τίτλο ” Με βάρκα το τραγούδι” στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, το Θέατρο Γης και το Ο.Α.Κ.Α.

Στη συνέχεια  συνεργάστηκε με τον Αντώνη Καλογιάννη, τη Σωτηρία Λεονάρδου, τον Γιάννη Σπανό, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δήμο Μούτση κ.ά.

Από το 2009 μέχρι το 2012 εμφανίστηκε με τον Δημήτρη Μητροπάνο σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες και μαζί πραγματοποίησαν περιοδεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά.

Στη δισκογραφία πρωτοεμφανίστηκε το 2009 με τον δίσκο «Κι άλλη μέρα πέρασε»  και το 2012  ακολούθησε ο δίσκος «Είν’ η σειρά σου» .

Πληροφορίες- επικοινωνία                                                                                                                    Protasis  Music

Ίρια Κατσαντώνη

Τηλ:  2103608040

6932077374

Ρυθμός stage

Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη 16345

Τηλ. 210 975 0060