Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κ. Κούνεβα: Η νίκη της «Πανσπουδαστικής» να αποτυπωθεί και στις βουλευτικές εκλογές

Συγχαρητήρια στην «Πανσπουδαστική ΚΣ» για την πρωτιά της στις φοιτητικές εκλογές δίνει η Κωνσταντίνα Κούνεβα, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στην Α’ Αθήνας, με δήλωσή της.

Αναλυτικά:

«Από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια στην “Πανσπουδαστική” για τον αγώνα της και για το αποτέλεσμα των εκλογών στους Φοιτητικούς Συλλόγους. Η εκλογική νίκη της “Πανσπουδαστικής” είναι σημαντική για όλους. Περιμένουμε να αποτυπωθεί ο αγώνας και η νίκη αυτή των φοιτητών και φοιτητριών με το ισχυρό μήνυμά τους να φτάσει παντού και να αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών στις 21 Μάη. Να είναι το ΚΚΕ ακόμα πιο δυνατό, ώστε να δυναμώσει η φωνή του λαού και έτσι να την ακούνε όλοι.

Τα μάτια μας είναι στραμμένα στους νέους. Ο αγώνας που διεξάγουμε εμείς οι μεγαλύτεροι ενάντια στον καπιταλισμό και το σύστημά του είναι για το δικό τους μέλλον. Να έχουν καλή μόρφωση όλα τα παιδιά, μια αξιοπρεπή ζωή με καλή δουλειά, να ζουν σε ελεύθερη και ασφαλή χώρα, να είναι η ζωή πρώτη προτεραιότητα, να έχουν καλή υγεία όλοι, ο πολιτισμός να ανθήσει ξανά. Έτσι θα χτίσουμε την Ελλάδα!

Δεν ξεχνάω μια φράση του ακαδημαϊκού Μπόλοτοφ, “επιτρέψτε μου να θεραπεύσω το κράτος για να μπορώ να θεραπεύσω και τους ανθρώπους του”.

Θα είμαστε πάντα δίπλα στη νέα γενιά σε όλους τους αγώνες της».

Πηγή: 902.gr

Μια μαρξιστική ματιά στον Μπαλζάκ

Μοιραστείτε το: