Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΛΑΕ-iskra: Η ξετσιπωσιά τους δεν έχει όριο

Ακολουθώντας τη γνωστή γκεμπελική τακτική του «πες πες, κάτι θα μείνει», οι θρασύτατοι οπορτουνιστές της «iskra» συνεχίζουν να πετούν λάσπη ενάντια στο ΚΚΕ. Όχι μόνο δημοσίευσαν κείμενο με άκρως συκοφαντικό τίτλο για να δημιουργήσουν εντυπώσεις αλλά, παρά το γεγονός ότι αποκαλύφθηκε η λαθροχειρία τους, προσπαθούν να «βγούν κι’ απο πάνω».

Βέβαια, ποιός έχασε τη ντροπή για να τη βρούν τα ταξικά ναυάγια της ΛΑΕ-iskra, οι πρώην συνοδοιπόροι και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ και της συγκυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου; Ποιός έχασε την τσίπα για να τη βρούν οι πολιτικοί τυχοδιώκτες που συμμετείχαν ενεργά στην εξαπάτηση του λαού, με το δήθεν «σκίσιμο των μνημονίων» και το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Θέλει απύθμενο θράσος να επιχειρούν να σπιλώσουν το ΚΚΕ τα απομεινάρια του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ που μόλις πριν λίγα χρόνια στρογγυλοκάθονταν σε υπουργικές καρέκλες προσυπογράφοντας Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου υφαρπάζοντας τα λεφτά του δημοσίου για να πληρωθούν οι δόσεις στο ΔΝΤ, που ακόμη και μετά την ψήφιση του μνημονίου δήλωναν «στηρίζουμε ολόθερμα και ολόψυχα την κυβέρνηση», που σε κάθε ευκαιρία διαβεβαίωναν το κεφάλαιο πως «η κυβέρνηση είναι ανοιχτή σε ιδιωτικές επενδύσεις».

lafazanis orkomosia

Θέλει απέραντη ξεδιαντροπιά να παριστάνουν τους «αντιιμπεριαλιστές» οι πρώην συνυπουργοί του κ.Καμμένου και του κ.Κοτζιά που παρίσταναν τους «κινέζους» όταν η συγκυβέρνηση τους πρότεινε τη δημιουργία νέων αμερικανονατοϊκών βάσεων στην Κάρπαθο. Είναι οι ίδιοι τυχοδιώκτες που δεν άρθρωσαν κουβέντα όταν η κυβέρνηση στην οποία συμμετείχαν έβαζε την Ελλάδα ακόμη βαθύτερα στα επικίνδυνα ΝΑΤΟϊκά σχέδια και τώρα βγαίνουν «στα κεραμίδια» για την Συρία.

kammenos lafazanis kotzias

Θέλει τόνους πολιτικής χυδαιότητας να ψέγουν το ΚΚΕ αυτοί που, ως γνήσιοι πολιτικοί τυχοδιώκτες, «ψαρεύουν» ψήφους σε θολά νερά, άλλοτε συμπράττοντας με περιθωριακά ακροδεξιά κόμματα (ΕΠΑΜ, Χριστιανική Δημοκρατία, κλπ.) και άλλοτε με τροτσκιστικά γκρουπούσκουλα. Πρόκειται για τους ίδιους τυχοδιώκτες που αποτελούν το μακρύ χέρι της κυβέρνησης στο συνδικαλιστικό κίνημα, με συνεργασίες ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΕ σε μια σειρα σωματεία και απροκάλυπτη απεργοσπαστική δράση (βλέπε απεργία 12 Γενάρη 2018).

Ας αφήσουν, λοιπόν, τα ευφυολογήματα, τις κουτοπονηριές και τους γκεμπελισμούς τα ρετάλια του οπορτουνισμού. Καταλαβαίνουμε την πρεμούρα τους να χτυπήσουν το ΚΚΕ. Τους ενοχλεί ότι 27 χρόνια μετά την προσπάθεια τους να διαλύσουν το Κόμμα, αυτό όχι μόνο παραμένει όρθιο και ιδεολογικά ακλόνητο, αλλά συνεχίζει να πρωτοπορεί στους μαζικούς εργατικούς-λαϊκούς αγώνες.

Σε αντίθεση με τους ίδιους που, ως επαγγελματίες οπορτουνιστές, έχουν προ πολλού πάρει οριστικό και αμετάκλητο διαζύγιο από την ταξική πάλη.

Ατέχνως.