Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Λαϊκή απαίτηση η καταδίκη των ναζί – Στο παραπέντε της έκδοσης της απόφασης – Χιλιάδες κόσμου έξω από το Εφετείο (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Να καταδικαστούν οι ναζί εγκληματίες απαιτούν εργαζόμενοι και λαϊκά στρώματα με τη συγκέντρωσή τους στο μετρό «Αμπελόκηποι» ύστερα από κάλεσμα δεκάδων εργατικών Σωματείων και Συνδικάτων, μαζικοί φορείς και φοιτητικοί Σύλλογοι.

Δεκάδες άλλωστε είναι τα Συνδικάτα που έχουν προκηρύξει στάση εργασίας για να διευκολυνθούν οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στην κινητοποίηση.

«Ο λαός απαιτεί οι ναζί στη φυλακή» γράφει ένα μεγάλο πανό του ΠΑΜΕ. «Οι φοιτητές απαιτούν οι ναζί να καταδικαστούν» γράφει το πανό των Φοιτητικών Συλλόγων Αθήνας.

«Ο λαός δεν ξεχνά τσακίζει τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» φωνάζουν οι διαδηλωτές οι οποίοι είναι συγκροτημένοι πίσω από τα πανό τους.

diki xrusis augis5 diki xrusis augis6 diki xrusis augis7 diki xrusis augis8 diki xrusis augis9 diki xrusis augis10 1 diki xrusis augis11 diki xrusis augis12 diki xrusis augis13 diki xrusis augis14 diki xrusis augis15 diki xrusis augis16 diki xrusis augis17 diki xrusis augis18 diki xrusis augis19 diki xrusis augis20