Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«@@@ Λεπενιώτη θα πεθάνεις» – Αισχρές ύβρεις και απειλές από τους ναζί που «δεν είναι ύποπτοι να τελέσουν νέα αδικήματα»!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με αισχρές ύβρεις και απειλές από τους Χρυσαυγίτες μέσα από την κλούβα κατά της προέδρου της δίκης Μ. Λεπενιώτη ολοκληρώθηκε  διαδικασία μεταφοράς των ναζί στις Φυλακές. Όπως ακούγεται στο βίντεο οι αμετανόητοι εγκληματίες εκτοξεύουν απειλές «Λεπενιώτη θα πεθάνεις» μέσα από την κλούβα.

Υπενθυμίζεται ότι και χθες η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία, έκανε σόου κατά την παράδοση του φυρερίσκου πατέρα της.

Αυτές οι αντιδράσεις και απειλές των καταδικασμένων χρυσαυγιτών εκθέτουν ακόμη μία φορά την εισαγγελέα Αδαμαντία Οικονόμου, η οποία εισηγήθηκε την αναστολή εκτέλεσης των ποινών τους με το επιχείρημα ότι «δεν είναι ύποπτοι να τελέσουν νέα αδικήματα»!!!

Με χειροπέδες στα χέρια, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης και τα υπόλοιπα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επιβιβάστηκαν σε βαν της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεταφερθούν σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Ο επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης Ν. Μιχαλολιάκος και σχεδόν το σύνολο των υπόλοιπων ηγετικών στελεχών της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης θα κρατηθούν στις φυλακές Δομοκού. Από το διευθυντήριο της Χρυσής Αυγής, μόνο ο Αρτ. Ματθαιόπουλος δεν θα οδηγηθεί στο Δομοκό, αλλά στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Στο Μαλανδρίνο θα πάνε επίσης ο Γ. Ρουπακιάς και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου του το βράδυ της δολοφονίας, Γ. Καζαντζόγλου.

Από τους 39 καταδικασθέντες, οι 27 θα κρατηθούν στις φυλακές Δομοκού, οι 4 στις φυλακές Μαλανδρίνου, οι 5 στις φυλακές Τρικάλων και η αστυνομικός Β. Πόπορη στις γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Ο Χρ. Παππάς διαφεύγει της σύλληψης, ενώ ο Γ. Λαγός προς το παρόν καλύπτεται από την ασυλία του ευρωβουλευτή.

Κατά την διάρκεια της κράτησης τους δεν θα έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους , ούτε θα έχουν επαφή οι χρυσαυγίτες που τα έχουν «τσουγκρίσει» μεταξύ τους.

belogiannis ploumpidis banner