Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Λιβάδι Ελασσόνας: Έντονα παράπονα από τους κατοίκους που δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν

Έντονα είναι τα παράπονα των κατοίκων του Λιβαδίου Ελασσόνας καθώς δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν όλα τα άτομα που έχουν δηλώσει ότι θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Συγκεκριμένα είχαν δηλωθεί 239 άτομα για να εμβολιαστούν, ενώ η κινητή μονάδα είχε μόνο 120 δόσεις.

Το θερμόμετρο έδειχνε μηδέν βαθμούς Κελσίου και δεν ήταν λίγοι οι κάτοικοι, ανάμεσα σε αυτούς και κάποια άτομα μεγάλης ηλικίας, που περίμεναν έξω στο κρύο χωρίς να ξέρουν αν θα εμβολιαστούν.

Ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας σε θέματα Υγείας, Γ. Καριπίδης, ο οποίος βρέθηκε στο Λιβάδι, έγινε δέκτης έντονων παραπόνων από κατοίκους του ορεινού χωριού. «Δυστυχώς η ΥΠΕ για λόγους ασφάλειας και καλής λειτουργίας της κινητής μονάδας κάνει μόνο μέχρι 120 εμβολιασμούς την ημέρα. Πιστεύαμε ότι θα μπορέσουμε να την κρατήσουμε και δεύτερη ημέρα την κινητή μονάδα αλλά δεν έγινε αυτό επειδή είχε άλλα προγραμματισμένα ραντεβού», δήλωσε ο Γ. Καριπίδης. «Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε μια δεύτερη μέρα, θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τον κόσμο αλλά αυτό πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ. Συνιστούμε να κλείσουν ραντεβού στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας πως «ο ρόλος μας σαν δημοτική αρχή είναι διαμεσολαβητικός, δηλαδή συγκεντρώνουμε τον κόσμο. Δεν εκτιμήθηκε σωστά ότι στο Λιβάδι θα έχει 240 άτομα για εμβολιασμό. Καταλαβαίνω το πρόβλημα και θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια δεύτερη ημέρα».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της κοινότητας δήλωσε ότι αυτό που έγινε σήμερα στο Λιβάδι είναι απαράδεκτο και κάλεσε να αναλάβουν οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους.

902.gr

che guevara 008

Μετάβαση στο περιεχόμενο