Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Μήπως ήταν και η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου παρούσα στη φασιστοσύναξη στο Σύνταγμα;

Γράφει ο Ηρακλής Κακαβάνης //

«Παρούσα» στη χτεσινή σύναξη των φασστοειδών στο Σύνταγμα και η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου, η απαράδεκτη και κατάπτυστη τοποθέτηση της οποίας έδωσε αέρα στα πανιά της εγκληματικής οργάνωσης και ενθάρρυνε όλα τα φασιστοειδή. Ήδη μετράμε το πρώτο θύμα. Τον φωοτρεπόρτερ. Το γράψαμε από την πρώτη στιγμή, είναι υπεύθυνη για την έξαρση και τις δολοφονικές επιθέσεις που θα ακολουθήσουν.

«Η τοποθέτηση της εισαγγελέως βιάζει τη λογική, έρχεται σε αντίθεση με την κοινή εμπειρία και αδιαφορεί για την ιστορική διδαχή. Αυτόβουλη ή όχι η τοποθέτησή της, γεγονός είναι ότι δίνει αέρα στα πανιά των φασιστών. Είναι υπεύθυνη, όχι παθητικά αλλά ενεργητικά, για όλα τα φασιστικά εγκλήματα, δίνοντας το μήνυμα χτυπήστε ελεύθερα, κάψτε, βασανίστε δολοφονήστε βιοπαλαιστές μετανάστες, συνδικαλιστικές, κομμουνιστές, αντιφασίστες…» γράφαμε λίγα λεπτά μόλις έγινε γνωστή η τοποθέτηση της εισαγγελέως Αδαμαντίας Οικονόμου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Απόδειξη (μία ακόμη) η χτεσινή δολοφονική επίθεση από ομάδα Χρυσαυγιτών στο δημοσιογράφο της Deutsche Welle, Θωμά Ιακόμπι (είχε κάνει ντοκιμαντέρ για τη χρυσή Αυγήσυνεχίζει να συνεισφέρει στην ανάδειξη του εγκληματικού χαρακτήρα της ναζιστικής οργάνωσης).

Επί 4.5 λεπτά τον χτυπούσαν αλύπητα χωρίς να επέμβει κανένας! Τη στιγμή που το Σύνταγμα ήταν γεμάτο αστυνομικούς!..