Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Μαγάρισαν τον «Γέρο του μωριά» οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής

Μπορεί η ηγεσία της ναζιστικής Χρυσής Αυγής να βρίσκεται στις φυλακές, έχοντας καταδικαστεί από την Δικαιοσύνη για εγκλήματα και σύσταση εγκληματικής συμμορίας, όμως η δράση των νοσταλγών του Χίτλερ συνεχίζεται απρόσκοπτη.

Με την ανοχή της κυβέρνησης οι οπαδοί της εγκληματικής οργάνωσης και των δολοφόνων του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν πραγματοποίησαν χθες «εκδήλωση» στο κέντρο της Αθήνας για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Μαγαρίζοντας το νόημα της Επανάστασης και τον «Γέρο του μωριά» Θ. Κολοκοτρώνη (μπροστά απ’ το άγαλμα του οποίου, επί της οδού Σταδίου, συγκεντρώθηκαν), οι ναζιστές σουλατσάρησαν στο κέντρο της πρωτεύουσας ανεμίζοντας τα φασιστικά τους σύμβολα και καταθέτοντας στεφάνι για τους αγωνιστές του ’21. Μάλιστα, υπερηφανεύονται στα φασιστοσάιτ τους πως «μέσα σε κλίμα απόλυτης απαγόρευσης και σε καθεστώς τρομοκρατίας στο Κέντρο της Αθήνας ανέμισαν ξανά Ελληνικές Σημαίες και Εθνικιστικά Λάβαρα».

Την ημέρα της επετείου, στη Θεσσαλονίκη, μια χούφτα μηχανόβιοι φασίστες που είχαν την κάλυψη των ΜΑΤ επιτέθηκαν στον ΕΚΧ «Σχολείο» επί της οδού Βασ. Γεωργίου. Την ίδια στιγμή, λειτουργεί απρόσκοπτα διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός της χρυσαυγίτικης «νεολαίας».

Η κυβέρνηση, ο υπουργός Μ. Χρυσοχοϊδης (αλήθεια, ο Παππάς και ο Λαγός ακόμη να συλληφθούν;) οφείλουν να δώσουν πειστικές απαντήσεις για την εμφανέστατη ανοχή που δείχνουν στην δράση της – καταδικασμένης από την δικαιοσύνη – ναζιστικής συμμορίας.