Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Μαζική διαμαρτυρία για το φρικτό έγκλημα στα Κεραμειά Χανιών (ΒΙΝΤΕΟ)

Με περισσότερα από 70 αυτοκίνητα πολίτες του νομού Χανίων, με την στήριξη της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, διαμαρτυρήθηκαν με αυτοκινητοπομπή σήμερα στα Χανιά για το φρικτό έγκλημα στα Κεραμειά Χανιών αλλά και ενάντια σε όλες τις φρικτές κακοποιήσεις, παθητικές και ενεργητικές, των ζώων που είναι χιλιάδες στην χώρα μας και μαθαίνουμε μόνο ένα μικρό κομμάτι τους, ενάντια στην πρακτική της φόλας που είναι καθημερινότητα.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη όπως και η αποδοχή του κόσμου στον δρόμο που έδινε συγχαρητήρια, δήλωνε συμπαράσταση στον αγώνα, ζητούσε να τιμωρηθούν οι βασανιστές.

egklima1Είναι προφανές ότι η πλειοψηφία του κόσμου έχει αγανακτήσει να βλέπει τα αθώα, ανυπεράσπιστα πλάσματα να εγκαταλείπονται, να λιμοκτονούν, να αλυσοδένονται για πάντα, να κρεμιούνται εκδικητικά, να βασανίζονται από εγκληματίες, να χρησιμοποιούνται ως εργαλεία, να πεθαίνουν μαρτυρικά από το σαδιστικό έγκλημα της φόλας.

Πενταμελής αντιπροσωπεία των διαδηλωτών συναντήθηκε με τις αρχές στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων και ζήτησε να βρεθούν οι εγκληματίες στα Κεραμειά.

Είναι προφανές ότι ο πραγματικές ευθύνες βρίσκονται στα ανύπαρκτα μέτρα όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν από την χώρα για την προστασία των ζώων και την ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση του κόσμου αλλά και στην ατιμωρησία των δολοφόνων και των βασανιστών. Ό,τι έχει γίνει για τα ζώα μέχρι τώρα στη χώρα μας έχει γίνει αποκλειστικά και μόνο με τον ανιδιοτελή και αφοσιωμένο αγώνα των ανθρώπων που ασχολούνται και τα προστατεύουν, ενώ παράλληλα ενημερώνουν και αφυπνίζουν τον λαό.