Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Μακελειό» ρατσιστικού μίσους και μισογυνισμού: Ο εισαγγελέας κωφεύει;

Εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε: Είμαστε οι τελευταίοι σε αυτήν τη χώρα που θα υπερασπιστούμε την άθλια, αντιλαϊκή και αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης και συγκεκριμένα του υπουργείου Παιδείας που, σε συνθήκες πανδημίας, συνεχίζει να παίζει με τη μόρφωση των παιδιών.

Δεν μπορούμε όμως να μείνουμε απαθείς στον φασισμό, το μισανθρωπισμό, το ρατσισμό και το μισογυνισμό που, για άλλη μια φορά, φιγουράρει στο σημερινό πρωτοσέλιδο της χυδαίας ακροδεξιάς φυλλάδας «Μακελειό». Αδυνατούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον τρόπο που το φασιστικό αυτό σκουπίδι επιτίθεται σε δύο γυναίκες (την υπουργό Κεραμέως και την υφυπουργό Ζαχαράκη), ανεξαρτήτως της θέσης που αυτές κατέχουν ή της πολιτικής τους τοποθέτησης.

Διότι είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα το πολιτικό και ιδεολογικό χάος που μας χωρίζει με την πολιτική του υπουργείου Παιδείας και της κυβέρνησης με τον αισχρό ρατσισμό-μισογυνισμό του βόθρου που ακούει στο όνομα «Μακελειό».

makeleio eksofyllo 10 11

Η ίδια σκουπιδοφυλλάδα χθες (10/11) φρόντισε – και πάλι στο πρωτοσέλιδο της – να συνδέσει την είδηση για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που δοκιμάζει η φαρμακοβιομηχανία Pfizer με την εβραϊκή καταγωγή του CEO της εν λόγω πολυεθνικής Αλμπερτ Μπουρλά. Ξερνώντας για πολλοστή φορά θεωρίες συνωμοσίας πασπαλισμένες με αντισημιτισμό ναζιστικής κοπής που θα ζήλευε μέχρι και ο καταδικασμένος χρυσαυγίτης φυγάς Χρ. Παππάς (αλήθεια, κ. Χρυσοχοϊδη δεν τον βρήκατε ακόμη;), τα φασισταριά του «Μακελειό» έγραψαν: «Εβραίος κτηνίατρος θα μας μπήξει τη βελόνα». Για να μην αφήσουν δε καμία αμφιβολία για το ρατσιστικό μισανθρωπισμό τους, συνδίασαν την… παραγωγή του εμβολίου με τα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και τον Μένγκελε.

Το ζήτημα εδώ δεν είναι ούτε η πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία που, εκ των πραγμάτων, κοιτά τα κέρδη της, ούτε το κατα πόσο αποτελεσματικό θα είναι το όποιο εμβόλιο. Η ουσία και πάλι βρίσκεται στη ναζιστικού τύπου στοχοποίηση με την σκόπιμη χρήση του όρου «εβραίος» και τον άθλιο συσχετισμό του με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Από την εν λόγω φασιστοφυλλάδα-υμνητή της χούντας και των χρυσαυγιτών- δεν περιμένει κανείς κάτι λιγότερο από εμετικά δημοσιεύματα, συνωμοσιολογία, ρατσιστικά παραληρήματα και αντικομμουνισμό με το τσουβάλι.

Αναρωτιέται όμως κάποιος: Δεν πρέπει κάποια στιγμή τα φασιστοειδή που φορούν το μανδύα του «δημοσιογράφου» να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για το ρατσιστικό μίσος που σπέρνουν από δω κι’ απο κεί; Αλήθεια, ο εισαγγελέας γιατί κωφεύει;

Υπάρχει εισαγγελέας; Ο φασιστικός βόθρος του «Μακελειού» ξεχείλισε ξανά…