Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube

Μαρούσι: Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης η κηδεία της σ. Καλλιόπης Μπουντούρογλου

Με μεγάλη συγκίνηση, σύντροφοι, συναγωνιστές, συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Καλλιόπη (Πούπα) Μπουντούρογλου το πρωί του Σαββάτου.

Στο κοιμητήριο του Αμαρουσίου, όπου έγινε η πολιτική της κηδεία, δίπλα στην οικογένειά της, τους δύο αγαπημένους της γιους και τα εγγόνια της, βρέθηκαν οι σύντροφοί της από το ΚΚΕ, το κόμμα μέσα από τις γραμμές του οποίου πάλεψε όλη της τη ζωή.

Επίσης, οι συναγωνίστριές της από την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, της οποίας διατέλεσε πρόεδρος για σειρά ετών.

Στην πολιτική της κηδεία παρευρέθηκε πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό της Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα. Επίσης, τα μέλη του ΠΓ, Ελένη Μπέλλου, Μάκης Παπαδόπουλος και Θοδωρής Χιώνης, η Αλέκα Παπαρήγα, η βουλευτής του Κόμματος Λιάνα Κανέλλη.

Ακόμα, σύντροφοι από την ΚΟ Αμαρουσίου, της οποίας ήταν μέλος, και την ΤΕ Βορείου Τομέα. Το «παρών» έδωσαν και σύντροφοι από το δυναμικό του 902.gr την ύλη του οποίου στήριξε από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του με τα άρθρα και τα σχόλιά της. Όλοι οι παραπάνω εναλλάχθηκαν με τη σειρά τους ως τιμητική φρουρά στη σορό της, ενώ την αποχαιρέτησαν όρθιοι, με λουλούδια στα χέρια και δάκρυα στα μάτια, με τη συνοδεία της μελωδίας του Μανώλη Καλομοίρη «Άιντε κοιμήσου κόρη μου».

Στεφάνια κατέθεσαν η ΚΕ του ΚΚΕ, η ΤΕ Βορείων και η ΚΟΒ Αμαρουσίου, η ΟΓΕ και ο Σύλλογος Γυναικών Αμαρουσίου, η γυναικεία οργάνωση της Κύπρου ΠΟΓΟ.

902.gr

vivlio mpelogiannis

Μετάβαση στο περιεχόμενο