Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Με εκλεκτή παρέα ο Κουτσούμπας στο Περιστέρι: Μαργαρίτης, Κιμούλης, Βέη και κομμουνιστές δημάρχους

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ, στο Περιστέρι επισκέφθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο γγ της ΚΕ του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τον υποδέχθηκαν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, ο υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Σιδέρης, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κώστας Παπαδάκης, Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος και η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη.

Στη συνέχεια ο γγ του ΚΚΕ παρακάθισε στο καθιερωμένο, πριν την Κυριακή των εκλογών, γεύμα με στελέχη του ΚΚΕ, όλους τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, υποψήφιους με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τους δήμους και την Περιφέρεια, προσωπικότητες από τον χώρο των Τεχνών και του Πολιτισμού και δημοσιογράφους. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας και οι συνεργάτες του, επέλεξαν για την ημέρα, ένα Ικαριώτικο στέκι.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων οι: Γ. Πρωτούλης, υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, Ν. Σοφιανός, υποψήφιος για τον Δήμο Αθήνας, Δ. Μανωλάκου, υποψήφια για τον Δήμο Πειραιά, οι δήμαρχοι και εκ νέου υποψήφιοι, Η. Σταμέλος, Καισαριανής, Β. Σίμος, Πετρούπολης, Μ. Σελέκος, Χαϊδαρίου, Λ. Καρατζά, υποψήφια για τον Δήμο Χαλανδρίου.

 Ξεχωριστή ήταν η παρουσία ανθρώπων του Πολιτισμού

Μεταξύ άλλων στο γεύμα του Δημήτρη Κουτσούμπα παρευρέθηκαν ο Κώστας Καζάκος και η Σεμίνα Διγενή o Γιώργος Κιμούλης,  Παύλος Ορκόπουλος, Ελένη Ράντου,  Λίλα Καφαντάρη,  Δημήτρης Τζουμάκης, αλλά και οι τραγουδιστές και μουσικοί Γιώτα Βέη, Μανόλης Ανρουλιδάκης, Σταμάτης Μπερής, Λυδία Αγγελοπούλου, Στάθης Δρογώσης, Γιώργος Μαργαρίτης.

Μάλιστα όταν συναντήθηκαν ο Δημήτρης Κουτσούμπας με τον Γιώργο Μαραγαρίτη, ο τραγουδιστής του είπε: «Πεθαίνω για σένα» από το ομώνυμο τραγούδι του.

Επίσης, άνθρωποι από το χώρο του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι υποψήφιοι με το ΚΚΕ Ιγκόρ Πομάσκι, Ελπίδα Νασιοπούλου, Γεωργία Αγιλάρα.

Ο οικονομολόγος Γιάννης Μηλιός, ο δημοσιογράφος Θύμιος Καλαμούκης, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών και ο Μιχάλης Λεάνης, δημοσιογράφος.