Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Με τον Πανταζή, πυρηνάρχη Περάματος, στο ίδιο κελί ο ναζί Λαγός

Με τον ναζί πυρηνάρχη του Περάματος Αναστάσιο Πανταζή θα «συγκατοικεί» στο ίδιο κελί ο φασίστας Γιάννης Λαγός, σε μια μικρή πτέρυγα στο ισόγειο των φυλακών Δομοκού.

Ο χρυσαυγίτης ευρωβουλευτής, καταδικασθείς σε κάθειρξη 13 ετών και 8 μηνών, μετά τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ στο οποίο υπεβλήθη, θα βγει από την απομόνωση και θα μεταφερθεί στην ειδική πτέρυγα με τον σκληρό πυρηνάρχη του Περάματος.

Με τον Αναστάσιο Πανταζή, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετων και 2 μήνών για ένταξη, συμμετοχή και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά των μελών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξης κοινής ειρήνης, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας. Ο Αναστάσιο Πανταζής φέρεται όπως λένε οι πληροφορίες να έχει άριστη σχέση με τον πάλαι ποτέ καθοδηγητή του Λαγό κάτι που οδήγησε στην επιλογή της διεύθυνσης των φυλακών για «συγκατοίκηση» των δυο ανδρών του ναζιστικού μορφώματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι με αποφάσεις της Δικαιοσύνης που προκαλούν έκπληξη- οι καταδικασμένοι για συμμετοχή και εγκλήματα της Χρυσής Αυγής ένας ένας άρχισαν να αποφυλακίζονται. Έχουν ήδη αποφυλακιστεί δύο.

Ακολουθήστε το Ατέχνως στο Google News, στο Facebook και στο Twitter

Με τα μάτια των παιδιών (Βέρα Κλώντζα-Γιακλοβά – Φράνιο Κραλ)