Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Με τους Κομμουνιστές, για την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού!

Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με το Δήμαρχο Καισαριανής Ηλία Σταμέλο και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» θα περιοδεύσουν στην Καισαριανή το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 10.00πμ. Θα ακολουθήσει συζήτηση με κατοίκους στην πλατεία Δημάρχου Παν. Μακρή.

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΚΕ – ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ

Γιάννης Πρωτούλης Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής από το 2014. Υπήρξε Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ (2007 – 2011), βουλευτής Β’ Αθήνας (2007 – 2012). Σήμερα υπεύθυνος του Εργατικού Συνδικαλιστικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ. Διετέλεσε μέλος της διοίκησης του ΕΚΑ (2001 – 2006).

Ηλίας Σταμέλος Υποψήφιος Δήμαρχος Καισαριανής

Μέλος της Τ.Ε. Ανατολικού Τομέα της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Δήμαρχος Καισαριανής από το 2015 και από το 2010 επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε αντιπρόεδρος στη ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ & πρόεδρος του Κλαδικού Συνδικάτου Ενέργειας. Από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΜΕ & μέλος της Εκτελεστικής του Επιτροπής.

Εργαζόμενε, αυτοαπασχολούμενε, άνεργε, συνταξιούχε, νέε και νέα.

Στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, που συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές, ενίσχυσε αποφασιστικά το ΚΚΕ.

Για να δυναμώσει η φωνή των εργαζομένων, των ανθρώπων του μόχθου. Για να μπουν μεγαλύτερα εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική. Γιατί δυνατό ΚΚΕ είναι όρος και προϋπόθεση για τη λαϊκή αντεπίθεση, για να πάρει πραγματικές ανάσες ο λαός και να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές και ανατροπές προς όφελος του.

Σήμερα έχεις εμπειρία από κυβερνήσεις, περιφερειακές και δημοτικές αρχές διαχρονικά. Στάσου απέναντι στην κάλπικη αντιπαράθεση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ σε Δήμους και Περιφέρεια, για το ποιος θα είναι οδηγός και ποιος συνοδηγός στην διαχείριση της αντιλαϊκής πολιτικής και της φτώχειας που δημιουργεί. Που στηρίζουν, την τοπική φορολογία, την ανταποδοτικότητα, την παραχώρηση υπηρεσιών των δήμων σε ιδιωτικά συμφέροντα, σε βάρος των λαϊκών αναγκών.

Έχεις εμπειρία από τάχα ανεξάρτητους, νέους και ικανούς που “αγαπάνε την πόλη τους”. Αυτούς που μπροστά στις εκλογές δεν βγάζουν άχνα για τα τεράστια προβλήματα που ζει ο λαός, την ανεργία, τη φτώχια, τη φοροληστεία. Αυτούς που αφού εκλεγούν παίρνουν το ένα αντιλαϊκό μέτρο μετά το άλλο και δηλώνουν ανήμποροι να διεκδικήσουν και να αντιπαλέψουν την πολιτική που προωθεί η εκάστοτε κυβέρνηση και η EE.

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, στις ευρωεκλογές, στις βουλευτικές, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση, θα κάνει την πραγματική διαφορά υπέρ του λαού!

Αξιοποίησε την πείρα σου! Η εκλογή περισσότερων δημάρχων, δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων από τη Λαϊκή Συσπείρωση, σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ των λαϊκών δυνάμεων.

Για να δυναμώσει η καθημερινή λαϊκή αντιπολίτευση στην κεντρική εξουσία. Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά αντιλαϊκά μέτρα. Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων.

ΔΥΝΑΜΩΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ

ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ