Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Με fake news καλύπτει την άτακτη υποχώρησή της η κυβέρνηση

Στα fake news  καταφεύγει η κυβέρνηση προκειμένου να καλύψει την ήττα της καταστολής και την κακήν κακώς υποχώρησή της και απόσυρση των δυνάμεων καταστολής που δυο μέρες – με εντολή της πολιτικής ηγεσίας – επιδόθηκαν σε πρωτοφανείς πράξεις βαρβαρότητας σε βάρος των νησιών και των κατοίκων τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται κυβερνητικά στελέχη (Πέτσας, Μηταράκης κ.ά) , χθες ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εργασιών στην Καράβα για τη δημιουργία της κλειστής δομής μεταναστών. Επομένως δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τα ΜΑΤ στο νησί και τα μηχανήματα., γι’ αυτό και αποσύρθηκαν.

Καθώς φαίνεται όμως το παραμύθι τους το διαψεύδει η πραγματιότητα. Τα τοπικά μέσα (lesvosnews.net – stonisi.gr παρουσιάζουν φωτογραφίες από την επιταγμένη περιοχή στη Λέσβο από τις οποίες προκύπτει πως… οι αγελάδες συνεχίζουν να βόσκουν αμέριμνες. Ούτε διαμορφωμένος χώρος υπάρχει ούτε περίφραξη…

Η εικόνα να φορτώνονται σήμερα τα ΜΑΤ και να φεύγουν από το νησί, αποτελεί παράδειγμα για όλους τους αγώνες! Οταν η συμμετοχή του κόσμου είναι μαζική, τίποτε αντιδραστικό δεν μπορεί να περάσει!

lesbos kavakli2