Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ: Για δεύτερη φορά νικητής _άνετος και πρώτος του Piraeus Street Long Jump

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Μίλτος Τεντόγλου κέρδισε το Piraeus Street Long Jump που έγινε σήμερα Κυριακή, στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του με 8,06 μέτρα και συνέχισε με δυο άλματα στα 8 και τα 8,05 μέτρα. Στο τέταρτο άλμα γλίστρησε στη βαλβίδα με αποτέλεσμα να στραβώσει το καρφί από το παπούτσι του και έτσι να έχει άσχημη πτώση μέσα στο σκάμμα, η οποία ευτυχώς δεν του επέφερε κανέναν τραυματισμό.

Αφού ο Γ. Πομάσκι του έδωσε άλλο ζευγάρι παπούτσια, έκανε το πέμπτο άλμα του το οποίο πήγε «περπατητό» στα 6,76 μέτρα. Επεισοδιακό ήταν και το έκτο και τελευταίο άλμα, όπου φάνηκε και πάλι να γλιστρά στην βαλβίδα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεπεράσει τα 8 μέτρα, αλλά -ευτυχώς- μπόρεσε να γλιτώσει και πάλι τον τραυματισμό.

Παρόλα αυτά, κατάφερε να εξασφαλίσει την πρώτη θέση με τον Βούλγαρο Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ να τον ακολουθεί με 8,05 μέτρα. Τρίτος στην κατάταξη ήταν ο Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ με 8 μέτρα.

Στο Piraeus Street Long Jump, παραβρέθηκε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Νίκο Αμπατιέλο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος,συνοδευόμενο από τον Θοδωρή Λιάππη, υπεύθυνο του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και την Λούλα Καρατζά, μέλος της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ.

Ακολουθήστε το Ατέχνως σε
Google News, Facebook και Twitter