Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Μπογδάνος: Άθλια διαδικτυακή επίθεση του βουλευτή της ΝΔ σε δημοσιογράφο του «Αθήνα 9,84»

Δριμύτατη επίθεση στη δημοσιογράφο του ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84» Ελευθερία Κουμάντου, επειδή τόλμησε να ονομάσει τους φασίστες με το όνομά τους, εξαπέλυσε μέσω του Twitter ο γνωστός και μη εξαιρετέος βουλευτής της ΝΔ Κων/νος Μπογδάνος, καλώντας μάλιστα την διοίκηση του σταθμού να απαντήσει εάν υιοθετεί το ρεπορτάζ και απειλώντας ότι θα παραβρεθεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Η «Λαϊκής Συσπείρωση» Αθήνας, δια του εκπροσώπου της Χρήστου Σπυριδάκη εξέφρασε την υποστήριξη της στο δικαίωμα κάθε εργαζομένου στα ΜΜΕ να ονομάζει τους φασίστες “φασίστες” και να μην περιμένει την έγκριση κανενός “Μπογδάνου”, για να ενημερώσει για τα αίσχη τους».

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΔΣ του ραδιοσταθμού «Αθήνα 9,84», ο Χρ. Σπυριδάκης σημείωσε:

«Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που είδαμε τον βουλευτή της ΝΔ Κ. Μπογδάνο μαζί με τον υπόδικο ναζιστή Ηλ. Κασιδιάρη να συμμετέχει σε ξενοφοβική συγκέντρωση ολιγομελών ομάδων ακροδεξιών στο κέντρο της Αθήνας με τον μανδύα των  ”επιτροπών κατοίκων”  ασκώντας το ”δικαίωμα του στη διαμαρτυρία”, όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, νομιμοποιώντας τις ενέργειες των φασιστών. Για μια ακόμα φορά, οι υπερασπιστές της αντιμεταναστευτικής πολιτικής της ΕΕ και των αντιλαϊκών κυβερνήσεων, πάνε χέρι – χέρι με τους πατενταρισμένους φασίστες, ενάντια στα θύματα της ένοχης πολιτικής τους.

Δε φοβίζει κανέναν ο βουλευτής Μπογδάνος με την σημερινή θλιβερή προσπάθεια του, που με λεονταρισμούς μεσω twitter έσπευσε να δώσει για άλλη μια φορά διαπιστευτήρια της σχολής δημοσιογραφίας που ο ίδιος υπηρετούσε επί σειρά ετών, επιτιθέμενος σε δημοσιογράφο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 χαρακτηρίζοντας ως ”απόλυτα ψευδές και απαράδεκτα μεροληπτικό” το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Ελευθεριάς Κουμάντου, καλώντας την διοίκηση του σταθμού να ”διευκρινίσει κατά πόσον υιοθετεί” το ρεπορτάζ, απειλώντας παράλληλα για παρουσία (;) του στο Δημοτικό συμβούλιο.

Οι μεθοδεύσεις θα πέσουν στο κενό. Όσο κι αν θέλουν οι “Μπογδάνοι” να προσαρμόζουν την πραγματικότητα στα μέτρα τους και να χρησιμοποιούν ό,τι θεωρούν “δικά τους εργαλεία” γι’ αυτό το σκοπό, ο λαός της Αθήνας, έχει πείρα και γνώση, γνωρίζει τι γίνεται στις γειτονιές του. Θα δυναμώσει την κοινή πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών ενάντια στο σύστημα που γεννά κρίση, πόλεμο και προσφυγιά, για να δυναμώσει η φιλία ανάμεσα στους λαούς, για να απομονωθούν οι φασίστες και η εγκληματική ιδεολογία τους που προκαλεί την εγκληματική δράση τους.

Υπερασπιζόμαστε αυτονόητα το δικαίωμα κάθε εργαζομένου στα ΜΜΕ να ονομάζει τους φασίστες “φασίστες” και να μην περιμένει την έγκριση κανενός “Μπογδάνου”, για να ενημερώσει για τα αίσχη τους».