Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube

Μπ. Παπαδημητρίου (ΝΔ): Χάρηκα μέσα μου για τη δολοφονία Σολεϊμανί από τις ΗΠΑ!

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι κυβερνητικοί βουλευτές σε ότι αφορά την αμερικανολαγνεία τους. Έτσι, έπειτα από τις δηλώσεις του υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια αναφορικά με το πόσο «θετική», δήθεν για τα «εθνικά συμφέροντα», είναι η κατάπτυστη ελληνοαμερικανική συμφωνία για τις βάσεις, ήρθε ο βουλευτής της ΝΔ Μπάμπης Παπαδημητρίου να πει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, ότι… «χάρηκε» με την άνανδρη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σολεϊμανί από τις ΗΠΑ!

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «10» της ΕΡΤ, ο βουλευτής της ΝΔ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την ικανοποίηση του για την αμερικανική επίθεση στη Βαγδάτη. 

Ο Μπ. Παπαδημητρίου ρώτησε έτερο μέλος του πάνελ αν χάρηκε για «για τη μπόμπα που έφαγε ο Σολεϊμανί». Όταν αυτός απάντησε πως όχι, τότε ο δημοσιογράφος και βουλευτής της ΝΔ είπε «καλά κι εγώ δεν είμαι υπέρ, αλλά μπορεί κάπου μέσα μου να το χάρηκα».

Θυμίζουμε πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, σε δηλώσεις του κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στις ΗΠΑ, είχε σημειώσει ότι «κατανοεί» γιατί η Ουάσινγκτον αποφάσισε να δολοφονήσει τον Σολεϊμανί, παίρνοντας ουσιαστικά θέση κατά του Ιράν και στηρίζοντας τα τυχοδιωκτικά ιμπεριαλιστικά σχέδια στη Μέση Ανατολή.

Μετάβαση στο περιεχόμενο