Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Μόσχα μέσω… Κυψέλης; Σάλος για την καταγγελία της ΠΟΣΠΕΡΤ σχετικά με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ

Ανταπόκριση από Μόσχα μέσω… Κυψέλης. Κουρνιαχτό ξεσήκωσε η πληροφορία της ΠΟΣΠΕΡΤ πως ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Ρωσία, Αχιλλέας Πατσούκας, δεν βρίσκεται στην πηγή των εξελίξεων τις τελευταίες εβδομάδες, λόγω του πολέμου, αλλά «κάπου στην Κυψέλη».

Σε ανακοίνωσή της που αφορούσε άλλο θέμα, η ΠΟΣΠΕΡΤ ανέφερε χαρακτηριστικά: «…Επίσης, η απουσία ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Ρωσία και οι φήμες που ήθελαν τον δημοσιογράφο να βρίσκεται κάπου στην Κυψέλη, αποτελούν τις προϋποθέσεις που συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της ανυπαρξίας της αντικειμενικότητας. Αλήθεια, τελικά υπάρχει ανταποκριτής στην Ρωσία, ή η αντικειμενικότητα ακόμα θυσιάζεται στον βωμό των υπερατλαντικών και ευρωενωσιακών πολιτικών σκοπιμοτήτων;».

Από την πλευρά της, η ΕΡΤ σχολίασε ότι ουδέποτε απέκρυψε ότι ο κ. Πατσούκας βρίσκεται στην Αθήνα καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ανάγκασε να νοσηλευθεί στον Ευαγγελισμό και να βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια.

Την παραίτηση του προέδρου της κρατικής τηλεόρασης Κωνσταντίνου Ζούλα, εφόσον ισχύουν οι καταγγελίες, ζήτησε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νάσος Ηλιόπουλος.

Ναπολέων Σουκατζίδης Το μεγαλείο ενός αγωνιστή της Αντίστασης, του Θέμου Κορνάρου