Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΟΜΕΠ

Σε λειτουργία τέθηκε από χτες η νέα, ανανεωμένη ιστοσελίδα της ΚΟΜΕΠ στη διεύθυνση www.komep.gr, με πιο σύγχρονη και καλαίσθητη εμφάνιση, ευκολότερη πλοήγηση στα πιο πρόσφατα αλλά και στα παλαιότερα τεύχη και διευρυμένες δυνατότητες στην αναζήτηση άρθρων.

Στην αρχική σελίδα του ιστοτόπου της «Κομμουνιστικής Επιθεώρησης», διμηνιαίου θεωρητικού και πολιτικού οργάνου της ΚΕ του ΚΚΕ, εμφανίζονται το εξώφυλλο και τα περιεχόμενα του τεύχους που βρίσκεται σε κυκλοφορία.

Αμέσως από κάτω βρίσκεται το αρχικό τμήμα του κειμένου και σύνδεσμος προς ολόκληρο το άρθρο της Σύνταξης της ΚΟΜΕΠ του τεύχους αυτού.

Ακόμη πιο κάτω υπάρχουν σύνδεσμος με τη μορφή γραφικού για όποιον θέλει να γίνει συνδρομητής του περιοδικού, τα εξώφυλλα και σύνδεσμοι προς τα τέσσερα πιο πρόσφατα τεύχη, καθώς και διάφορες χρήσιμες πληροφορίες.

ΚΟΜΕΠ Συνδρομή

Από το μενού κάτω από το λογότυπο μπορεί να πλοηγηθεί κανείς στο Αρχείο Τευχών, όπου εμφανίζονται όλα τα αναρτημένα τεύχη, με δυνατότητα εμφάνισής τους και κατά έτος. Επιλέγοντας κάποιο απ’ αυτά εμφανίζεται η λίστα περιεχομένων του με συνδέσμους για την ανάγνωση του πλήρους κειμένου των άρθρων.

Από το μενού μπορεί επίσης να διαβάσει κανείς ένα σύντομο ιστορικό για τις εκδόσεις της ΚΟΜΕΠ από την κυκλοφορία του πρώτου της τεύχους τον Γενάρη του 1921 έως σήμερα, καθώς και να μεταβεί στη σελίδα αναζήτησης.

Εκεί δίνεται δυνατότητα αναζήτησης δημοσιευμάτων, που περιέχουν τον επιθυμητό συνδυασμό λέξεων, σε συνδυασμό με αναζήτηση κατά έτος και κατά θεματική ενότητα. Παράλληλα εμφανίζεται ο αριθμός των άρθρων που εντάσσονται σε κάθε ενότητα και χρονιά.


Χρήσιμοι Σύνδεσμοι  |>   ΚΟΜΕΠ


 

Επικοινωνία |> Σόλωνος 130  Αθήνα, ΤΚ 10681 Τηλ: 2102592237  |> E-mail: [email protected]