Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Νίκαια: Γύρισε την πλάτη στον εκλεκτό «προοδευτικών» και «συντηρητικών» – Κάνε τη διαφορά στηρίζοντας Λαϊκή Συσπείρωση (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αυτή τη στιγμή συμμετέχουν πέντε κόμματα στο συνδυασμό μας… Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και οι ΑΝΕΛ». Αυτά είπε, σε συνέντευξή του στον “Αθήνα 9,84”, ο δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη και εκ νέου υποψήφιος, Γ. Ιωακειμίδης, για να δείξει πόσο «ανεξάρτητο» και «αυτοδιοικητικό» είναι το ψηφοδέλτιό του. Ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία, λοιπόν, αλλά πέντε κόμματα, που στήριξαν και εφάρμοσαν τα απανωτά μνημόνια, εμπιστεύονται έναν ακόμα «ανεξάρτητο» υποψήφιο…

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος λέει ότι «έπεισε» τους «κομματικούς μηχανισμούς» με το «αυτοδιοικητικό πρόσωπό» του, λες και οι «μηχανισμοί» αυτοί εκτιμούν κάτι άλλο πέρα από την προσήλωση του δημάρχου σε μια πολιτική που τσακίζει τα εργατικά δικαιώματα, που χαρατσώνει το λαό.

4 2

Αυτή η «οικουμενική» συνεργασία, που «σπάει ρεκόρ» στη Νίκαια, είναι στην πράξη μια απόδειξη του πόσο εύκολα εξαντλούνται οι «διαφορές» ανάμεσα στα κόμματα του κεφαλαίου, πώς συνεργάζονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο «προοδευτικοί» και «συντηρητικοί», που κατά τ’ άλλα… βρίσκονται στα χαρακώματα.

Δείχνει όμως και το πώς μπορεί να γίνει η πραγματική διαφορά, μέσα από την ενίσχυση του ΚΚΕ στις κάλπες, ειδικά σε μια πόλη όπως η Νίκαια, όπου εκφράζεται αυτή η… «συντηρητικο-προοδευτική» συμπαράταξη όλων τους.

Με τη Λαϊκή Συσπείρωση και τον Παναγιώτη Κατηφέ, κάνε τη διαφορά, για να έρθει λαός της πόλης στο προσκήνιο για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του. Ο Παναγιώτης Κατηφές θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων, μπροστά για τις ανάγκες του λαού και της νεολαίας. Δεν θα είναι ένα ακόμη από τα “καλά παιδιά” των κυβερνήσεων και των επιχειρηματιών, δε θα είναι ένας δήμαρχος που θα χαρατσώνει -φορτώνει με νέα βάρη τους δημότες. Για το τι μπορεί να πετύχει ένας δήμαρχος και πώς μπορεί να βοηθήσει τους δημότες του αρκεί το παράδειγμα των κομμουνιστών δημάρχων σε Καισαριανή, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Πάτρα, Ικαρία, Γι’ αυτό κάνε τη διαφορά και στη Νίκαια.