Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Να απαιτήσουν “τώρα” να γίνουν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα καλεί τους πολίτες η Κ.Ο Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ

Να απαιτήσουν «τώρα» να γίνουν τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά και αντιπυρικά έργα στην περιοχή, καλεί «τους εργαζόμενους και τον λαό της Κεντρικής Μακεδονίας» η τοπική Κομματική Οργάνωση (Κ.Ο) του ΚΚΕ, με σημερινή ανακοίνωσή της.

Όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, «δεν έχει περάσει μήνας από τότε που πρωθυπουργός, περιφερειάρχης, υπουργοί και δήμαρχοι της Κ. Μακεδονίας, όλοι μαζί “εν χορώ” μας μιλούσαν για τη “δίκαιη ανάπτυξη” από το αναπτυξιακό συνέδριο. Μια βροχή ωστόσο είναι αρκετή, για να αποδείξει ότι όση “δίκαιη ανάπτυξη” και αν λανσάρουν, αυτή δεν θα είναι για τους εργαζόμενους, τις λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας. Η πλειοψηφία συνεχίζει να ζει σε γειτονιές και χωριά που δεν διαθέτουν ούτε τη στοιχειώδη αντιπλημμυρική και αντιπυρική προστασία ή στην καλύτερη περίπτωση έχει δεκαετίες να συντηρηθεί, με αποτέλεσμα, ακόμα όταν δεν είναι “ακραία” τα καιρικά φαινόμενα, να έχουμε σημαντικές καταστροφές» καταλήγει η ανακοίνωση της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.