Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Να δείτε που ο κ. Παπαδημούλης στο τέλος θα μας πει και… μ@λ@κ@ς

Σχόλιο Ηρακλής Κακαβάνης //

Στο επίκεντρο της κριτικής (και όχι αδίκως) ο «αριστερός» ευρωβουλευτής, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή το πόθεν έσχες του και την αγορά οκτώ διαμερισμάτων το 2018, κάποια από τα οποία καθ’ ομολογίαν του τα νοικιάζει σε μετανάστες.

Από πού ψωνίζει να πάμε κι εμείς;

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλης αγόρασε 6 διαμερίσματα στην Αθήνα (70τμ., 80 τμ, 70τμ, 96τμ, 67τμ, 67τμ, 92τμ) καταβάλλοντας το συνολικό ποσό των 239.500 ευρώ. Παράλληλα, αγόρασε άλλα 2 διαμερίσματα στην Αθήνα 143,12 τμ και 106,80 τμ., πληρώνοντας το ποσό των 121.500 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια μεταβίβασε ως γονική παροχή στα δύο παιδιά του

Οι μαυραγορίτες στη κατοχή και ο Ριχάρδος στα χρόνια της κρίσης αγόραζαν σε τέτοιες τιμές…

Η  χυδαιότητα κάποιων στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάτο

Προκειμένου ο κ. Παπαδημούλης να υπερασπιστεί τον εαυτό του προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση.

Λέει  λοιπόν ο κ. Παπαδημούλης (για τα διαμερίσματα που αγόρασε το 2018):

— «Είναι νοικιασμένα προς 5,5 ευρώ το τετραγωνικό. Και φιλοξενούν πρόσφυγες. Αυτοί δεν μας έλεγαν “αν θέλετε πρόσφυγες, να τους πάρετε στα σπίτια σας;”» (Ικανός να ευτελίσει κάθε ανθρώπινη και κοινωνική αξία για να κρυφτεί από κάτι που είναι μεν νόμιμο αλλά στα μάτια πολλών ανήθικο. Σίγουρα χυδαία η εξήγησή του).

— «Έφερα χρήματα από το εξωτερικό για να αγοραστούν αυτά τα ακίνητα» (Πότε και γιατί τα βγάλατε στο εξωτερικό κ. Παπαδημούλη; Τα φέρατε για να τα αυγατίσατε αν δεν κάνουμε λάθος κ. Παπαδημούλη. Αγοράσατε τσάμπα, νοικιάζετε ακριβά. 100 τετραγωνικών διαμέρισμα για μία οικογένεια με 2 παιδιά, 550 ευρώ το μήνα, κοντά ένας μισθός! )

— «Είναι διαμερίσματα της δεκαετίας του ’50 και του ’60 στις περιοχές Αχαρνών και Βικτωρίας» (για να δικαιολογήσει τις τιμές… κοψοχρονιάς: 6 διαμερίσματα 550 τετραγωνικών 240.000 ευρώ και 2 διαμερίσματα 250 τετραγωνικών 120.000 ευρώ!!! Ούτε στο χωριό μου τέτοιες τιμές)

Μαζί με όλα τ’ άλλα μας θεωρεί και ηλίθιους και με περισσό θράσος τα αμολάει στον αέρα. Αμ, εκείνοι στο «Κόκκινο» και κείνοι οι δημοσιογράφοι που γίνονται ο ανεμιστήρας κάθε χυδαιότητας και προσβολής στη νοημοσύνη του λαού και δεν του αντιτείνουν μια κουβέντα;

Αυτός είναι ο καπιταλισμός, τέτοιοι οι πολιτικοί που τον υπηρετούν… Να πρωτοστατούν ενάντια στους «τζαμπατζήδες» γιατί είναι ανήθικο να επιβιβάζεται κανείς στα Μέσα μαζικής Μεταφοράς αλλά ηθικό να φιλοξενεί πρόσφυγες έναντι 550 ευρώ το μήνα…  Δε χρειάστηκε ποτέ ο κ. Παπαδημούλης να πάει στη δουλειά του και να μην έχει εισιτήριο, ούτε βρέθηκε ποτέ στη θέση αυτών που τη ζωή τους μακέλεψαν οι φίλοι και σύμμαχοι του ΝΑΤΟικοί. Πάντα και σε όλα στην απέναντι πλευρά ο κ. Παπαδημούλης.