Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ν. Σοφιανός: Στις 8 και στις 15 Οκτώβρη πρέπει να συγκρουστούν οι δύο διαφορετικές πολιτικές για τον Δήμο της Αθήνας (VIDEO)

Στην ανάγκη στις 8 και στις 15 Οκτώβρη (δεύτερος γύρος) να συγκρουστούν στην Αθήνα οι δύο διαφορετικές πολιτικές που υπάρχουν, αναφέρθηκε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1».

«Έχουμε δημιουργήσει ένα συνεκτικό πρόγραμμα, ένα συνεκτικό πλαίσιο παρέμβασης στην Αθήνα», το οποίο συγκρούεται με την πολιτική της διοίκησης Μπακογιάννη, «γιατί ο Δήμος της Αθήνας είναι των Αθηναίων, όχι των ξενοδόχων, της βραχυχρόνιας μίσθωσης, των εργολάβων και των εταιρειών με τις οποίες δουλεύει ο κ. Μπακογιάννης», είπε ο Ν. Σοφιανός.

«Ήταν μαζί τέσσερα χρόνια με τον Μπακογιάννη οι συνδυασμοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Τα ψήφισαν όλα», καθώς «ο κ. Μπακογιάννης δεν είχε πλειοψηφία», σημείωσε, εξηγώντας πως ψήφισαν μαζί τον Μεγάλο Περίπατο, τις αναπλάσεις, την Αθήνα – τουριστικό προϊόν, τους χώρους εποπτευόμενης χρήσης που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε πιάτσα ναρκωτικών.

Αναφέρθηκε ακόμη στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας: «Ένας κόσμος που βρίσκεται στον ΣΥΡΙΖΑ, και που οι εξελίξεις αυτές ήταν η σταγόνα που βγήκε από το ποτήρι, να καταλάβει ότι είναι μια πορεία ενσωμάτωσης. Μια πορεία που ο ΣΥΡΙΖΑ μετατράπηκε σε κομμάτι, σε κόμμα του αστικού πολιτικού συστήματος. Αυτός ο κόσμος πρέπει να είναι αλλού. Πρέπει να είναι μαζί μας. Άσχετα αν συμφωνούμε σε όλα. άσχετα αν διαφωνούμε σε αρκετά. Πρέπει να δώσουμε τώρα τη μάχη».

Πηγή: 902.gr