Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ξήλωσε» τον Μπαλάσκα η ΠΟΑΣΥ λόγω των χυδαίων δηλώσεών του

Έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και του Ειδικού Γραμματέα, λόγω «ευθείας παραβίασης του Καταστατικού της Ομοσπονδίας, του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας και των Αρχών του Κώδικα δεοντολογίας της ΠΟΑΣΥ» αποφάσισε να κηρύξει ομόφωνα τον Σταύρο Μπαλάσκα το πειθαρχικό όργανο της ΠΟΑΣΥ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της, παρέπεμψε δε, το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο ως ανώτατο Πειθαρχικό Όργανο της Ομοσπονδίας θα αποφασίσει, βάσει του Καταστατικού της, για επιβολή σε βάρος του περαιτέρω πειθαρχικής ποινής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Μπαλάσκας αποκάλεσε «σκόνη με ενοχλητικό χαρακτήρα» τους πρόσφυγες που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα στα Εξάρχεια και «σκουπίδια» άλλους καταληψίες που παραμένουν στην περιοχή, σε άλλα 10 υπό κατάληψη κτήρια.

Όπως είπε, «εκκίνησε μια αθόρυβη, νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα, η οποία είναι η αστυνομία, και αυτή σιγά-σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια μέσα από τα Εξάρχεια, προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της αστυνομίας».

Για τις δηλώσεις του αυτές, την ίδια ημέρα, με εντολή του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, ενημερώθηκε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ η Εισαγγελία Αθηνών, ενώ διατάχθηκε και η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.