Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ξεδιάντροποι ΔΑΠίτες στηρίζουν τους φονιάδες του λαού της Παλαιστίνης!

«Μόνο αγανάκτηση προκαλεί η ανάρτηση στελέχους της ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά», τονίζει σε ανακοίνωσή του το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά «εκλεγμένου μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου, που όπως φαίνεται δηλώνει “στήριξη στους συμμάχους” όπως αποκαλεί το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ!».

Η ΚΝΕ καλεί κάθε φοιτητή να σκεφτεί «τι μπορούμε να περιμένουμε με αυτούς τους “συμμάχους” που διαπράττουν εγκλήματα πολέμου και έχουν στρατό κατοχής;», προσθέτοντας πως το Ισραήλ «έχει αιματοκυλήσει διαχρονικά τον λαό της Παλαιστίνης, όπως και αυτές τις μέρες, δολοφονώντας αμάχους γυναίκες και παιδιά».

palaistini papei 02

«Δεν μας κάνουν εντύπωση τα λόγια του συγκεκριμένου αφού ξέρουμε καλά πως η παράταξη της ΝΔ στα Πανεπιστήμια δεν θα μπορούσε να έχει άλλη στάση. Η κυβέρνησή τους, στα χνάρια όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι αυτή που έχει ανακηρύξει ως σύμμαχο το Ισραήλ και μάλιστα βάζει και τους πιλότους της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας να εκπαιδεύονται μαζί με τους Ισραηλινούς φονιάδες. Αρνείται να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος και να καταδικάσει τις σφαγές αμάχων», προσθέτει.

Τέλος, καλεί τους φοιτητές να γυρίσουν «την πλάτη στα παιδιά της κυβέρνησης που κάνουν πλάτες στους δολοφόνους» και να σταθούν «αλληλέγγυοι στο λαό της Παλαιστίνης». Τους καλεί «την Κυριακή στις 6 μ.μ. στη μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία από το υπουργείο Άμυνας προς την ισραηλινή και αμερικανική πρεσβεία!».

onned

Παρόμοιο περιστατικό στην Αιτωλοακαρνανία

Επίσης, την ώρα που 56 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 14 παιδιά και βρέφη, έχουν χάσει τη ζωή τους και πάνω από 330 έχουν τραυματιστεί ο αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, Ηλίας Πάνου, «σαν εκπρόσωπος της ισραηλινής κυβέρνησης, δημοσίευσε σχόλιο που δείχνει όχι απλά ανοχή, αλλά και υποστήριξη στην επιθετικότητα του κράτους-δολοφόνου», όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ.