Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός στη χώρα μας – Εμβολιάστηκαν Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκης, Βαρουφάκης, Τσιόδρας

Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί και στη χώρα μας όμως και στις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ, όμως η αισιοδοξία που δίνει το εμβόλιο για μεσοπρόθεσμη αναχαίτιση της πανδημίας, δεν μπορούν να κρυφτούν τα προβλήματα στο δημόσιο σύστημα Υγείας που δοκιμάζεται και οι ευθύνες της κυβέρνησης που επί μήνες δεν προχώρησε σε ουσιαστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας.

Παρά το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που θέλησε να περάσει η κυβέρνηση με το επικοινωνιακό σόου, αν δεν παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των πολιτών θα συνεχίσουμε να θρηνούμε θύματα της πανδημίας, τα lockdown και τα πρόστιμα στους πολίτες θα πέφτουν βροχή.

Η Ευσταθία Καμπισιούλη, νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο «Ευαγγελισμό» ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εμβολιάστηκε στη μία το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε στο ίδιο νοσοκομείο ο δεύτερος συμβολικός εμβολιασμός, του ηλικιωμένου Μιχάλη Γιοβανίδη, φιλοξενούμενου σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων.  Ταυτόχρονα ξεκίνησαν ήδη οι εμβολιασμοί και στα πέντε Νοσοκομεία της Αττικής, «Ο Ευαγγελισμός», «Η Σωτηρία», «Αττικόν», «Θριάσιο» και «Ασκληπιείο» Βούλας.

Έχουν εμβολιαστεί ήδη και η Προεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο νοσοκομείο «Ευγγελισμός» και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο «Αττικόν». Λίγο αργότερα στο ίδιο νοσοκομείο εμβολιάσθηκε και ο λοιμωξιόλογος Σωτήρης Τσιόδρας.

Μετά τον εμβολιασμό του ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές ενώ επισήμανε ότι δεν είναι το τέλος ακόμα, να είμαστε όλοι προσεκτικοί

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 εμβολιάστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αποτελώντας τον τελευταίο πολιτικό αρχηγό για σήμερα.

Αύριο Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45. Την Τετάρτη θα εμβολιαστεί ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.

Σκληρός Απρίλης του 2020μ.Χ.