Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Ξετσιπωσιά δίχως πάτο: Για τις «καθημερινές στιγμές» στην φυλακή του συζυγοκτόνου μας ενημερώνει η Τ. Στεφανίδου

Δεν έχει «πάτο» η δημοσιογραφική ξετσιπωσιά της τηλεπαρουσιάστριας Τατιάνας Στεφανίδου.

Η εν λόγω κυρία, που ουκ ολίγες φορές έχει προκαλέσει το κοινό αίσθημα με τα ανεκδιήγητα σχόλια της (βλέπε εδώ για τον Ιάσωνα), επέλεξε αυτήν την φορά να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για την… καθημερινότητα στην φυλακή του καθ’ ομολογία συζυγοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Χωρίς ίχνος ντροπής (ποιός την έχασε για να την βρει η Τ. Στεφανίδου;) η τηλεπαρουσιάστρια επιχείρησε, ούτε λίγο, ούτε πολύ, να παρουσίασει τον 33χρονο δολοφόνο ως «ευαίσθητο» άνθρωπο επειδή… φροντίζει τις γάτες της φυλακής βάζοντας τους νερό! Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να κάνει πειστικότερο το αφήγημά του περί «ληστείας», ο Αναγνωστόπουλος δεν δίστασε να απαγχονίσει και το σκυλί της Καρολάιν.

Μάλιστα, η κ. Στεφανίδου αναρωτήθηκε αν ο φονιάς των Γλυκών Νερών το κάνει αυτό επειδή γνωρίζει πως τον καταγράφει κάμερα…  «Μήπως έχει πάρει χαμπάρι ότι πάνε κάμερες και τον τραβάνε…Το κάνει για τις κάμερες; Δεν ξέρω», αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Μια εύλογη, ωστόσο, απορία είναι ποιός καταγράφει την καθημερινότητα του 33χρονου συζυγοκτόνου μέσα στην φυλακή και – κυρίως – πως προμηθεύεται η εκπομπή της Τ. Στεφανίδου (και άλλες εκπομπές) το εν λόγω υλικό.

Για ακόμη μια φορά, ένα αποτρόπαιο έγκλημα, που στοίχησε την ζωή σε ένα νέο κορίτσι αφήνοντας ορφανό ένα μωρό παιδί, γίνεται «βορά» στα νύχια της κατακίτρινης «δημοσιογραφίας», της οποίας η Στεφανίδου έχει αναδειχθεί άξια εκπρόσωπός της.