Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

«Ξεφτίλες συριζαίοι ο Μπελογιάννης κι ο Ζαχαριάδης δεν μπαίνουν στο ίδιο κάδρο με τον Μεταξά που τους είχε στη φυλακή!»

Σχόλιο Ηρακλής Κακαβάνης //

«Ξεφτίλες Συριζαίοι ο Μπελογιάννης κ ο Ζαχαριάδης δεν μπαίνουν στο ίδιο κάδρο με τον Μεταξά που τους είχε στη φυλακή! Τελικά είναι στρατηγική επιλογή ο ΣΥΡΙΖΑ να χαϊδεύει τον φασισμό!», γράφει χρήστης του twetter με αφορμή το προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ όπου με τίτλο «Η δύναμη των Ελλήνων», μεταξύ σπουδαίων Ελλήνων συμπεριλαμβάνει  και τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά! Μαζί με προσωπικότητες όπως ο  Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Στρατηγός Μακρυγιάννης, ο Κώστας Καρυωτάκης και ο Κώστας Βάρναλης, οι ΕΛΑΣίτε και οι ΕΛΑΣίτισσες,  ο κομμουνιστής Νίκος Μπελογιάννη και ο δικτάτορας  φίλος του Γκαίμπελς και θαυμαστής των ναζί Ιωάννης Μεταξάς και ο απηνής διώκτης των κομμουνιστών Ελευθέριος Βενιζέλος.

Όλα τα σφάζουν όλα τα μαχαιρώνουν και η νεότερη ιστορία ένα «τουρλού». Στον ΣΥΡΙΖΑ και στην κυβέρνηση δεν ορρωδούν προ ουδενός, προκειμένου να ψαρέψουν σε θολά νερά του Ελληνισμού και του Έθνους. Παρά την αγανάκτηση που δικαίως προκαλεί αυτή η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ , δεν αιφνιδιάζει, δεν είναι «γκάφα» (όπως χαρακτηρίστηκε). Αντιθέτως είναι απολύτως συνεπής στάση, που ξεκίνησε με το βάπτισμα των κομμουνιστών σε αριστερούς (την επομένη της εκλογής τους), συνεχίστηκε με τη συγκυβέρνηση του ακροδεξιού Π. Καμμένου προκειμένου να λεηλατήσουν τη ζωή εργαζομένων και συνταξιούχων, ακολούθησε η δια φωτογραφιών και δηλώσεων ξέπλυμα των ναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, και μόλις χτες, την ημέρα της αντιφασιστικής νίκης υπέγραψαν με τους φασίστες, τους ακροδεξιούς της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ κείμενο ενάντια σε όσους έδωσαν την ζωή τους στο πόλεμο κατά του φασισμού.

Όπως δεν κοκκίνισαν ποτέ για την καπηλεία χιλιάδων αγωνιστών του λαού που έδωσαν το αίμα τους (όταν η επίδειξη προοδευτικότητας τους ήταν χρήσιμη). Όπως δε ντράπηκαν στιγμή να βγάζουν υποκριτικές κορώνες για τους Παλαιστίνιους τη στιγμή που στηρίζουν και συνεργάζονται με κάθε τρόπο με το κράτος δολοφόνο Ισραήλ. Όπως δε μετάνιωσαν ποτέ για την εκ Ευρωπαϊκής Ένωσης προερχόμενη αντιμεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζουν πιστά (ένας Παλαιστίνιος και ένας πρόσφυγας στο κατάπτυστο βίντεο).

Ξετσίπωτοι είναι. Ξεφτίλες είναι. Ανιστόρητοι δεν είναι στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντιθέτως έχουν αποδειχθεί επιδέξιοι αλχημιστές της ιστορίας και διακινητές μια θολής ιστορικής αφήγησης. Θολώνουν το χτες με το βλέμμα στο αύριο. Οι οπορτουνιστές και οι απολογητές του καπιταλισμού έχουν κάθε λόγο να φοβούνται τα διδάγματα και τα παραδείγματα της ιστορίας.