Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Οικονομική εξόρμηση ΚΚΕ 2021: Υπερκαλύφτηκε το συνολικό πλάνο και συνεχίζουμε!

Στο 103,09% βρίσκεται η συνολική κάλυψη του πλάνου μετά το “κλείσιμο” τη Δευτέρα 10 Γενάρη – Συνεχίζουμε!

Οι αρκετές ανακατατάξεις στην κατάταξη των Οργανώσεων Περιοχής, όσο και οι νέες είσοδοι στην αντίστοιχη των πρώτων 20 Τομεακών Οργανώσεων, δείχνουν ότι ακόμη διακυβεύονται οι θέσεις μπροστά στην άμιλλα και οι οποίες θα κριθούν στο «καρέ» από τη γραμμή του τερματισμού που πλησιάζει.KKE ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2021

Η ΚΟ Εξωτερικού με 164,75% συνεχίζει να προπορεύεται χωρίς να κοιτάει πίσω, όπου ακολουθούν η ΚΟ Αιγαίου με 120,76% και η ΚΟ Δυτικής Ελλάδας με 111,19%. Την πρώτη τριάδα ορέγεται η ΚΟ Κρήτης, που είναι στην 4η θέση με 108,30%. Δυναμικά η ΚΟ Αττικής με 100,12% ανέβηκε στην 5η θέση, ενώ ακόμα ηχηρότερη ήταν η άνοδος της ΚΟ Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας με 100,06%, η όποια έκανε άλμα 4 θέσεων από την προηγούμενη βδομάδα καλύπτοντας ακόμη 13,7% του πλάνου της. Ακολουθούν σε κοντινή απόσταση κατά σειρά οι ΚΟ Θεσσαλίας με 98,74%, Ηπείρου με 97,83% και Πελοποννήσου με 97%. Η κατάταξη ολοκληρώνεται με τις ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 93,89%, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με 91,05% και Δυτικής Μακεδονίας με 77,07%.

Η ΚΝΕ υπερκαλύπτει το πλάνο στο 106,48%. Επίσης, η ΚΟ «Ριζοσπάστη» έχει φτάσει στο 110,54% του πλάνου της και η ΚΟ «902» στο 98,90%.

Η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης είναι και φέτος νικηφόρα, θετικό αποτέλεσμα το όποιο οφείλεται στην αυταπάρνηση και το πείσμα με το οποίο δίνεται από τις δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ, όπως και στη σημαντική ανταπόκριση που βρίσκει στους εργαζόμενους, στον λαό και τη νεολαία, στους πολλούς που στηρίζουν οικονομικά το ΚΚΕ αναγνωρίζοντας τη δράση και τις θέσεις του.

Η κάλυψη του συνολικού πλάνου από τις ΚΟ δίνει αέρα ώστε τις επόμενες μέρες να καλυφτούν όλα τα επιμέρους πλάνα, η υπερκάλυψη να αφήσει ακόμη μεγαλύτερο αποτύπωμα, το κάθε μέλος του Κόμματος και της ΚΝΕ να προσφέρει ακόμη παραπάνω, να συνεχιστεί το άνοιγμα με το κουπόνι στο χέρι φτάνοντας σε ακόμη περισσότερους εργαζόμενους, χώρους δουλειάς και γειτονιές.

Μαζί με τις προσφορές μελών και φίλων που από την αρχή της χρονιάς ξαναρχίζουν να πληθαίνουν, ακόμη μια ώθηση δίνει η αναθέρμανση της διακίνησης του ημερολογίου της ΚΕ για το 2022, που μπορεί να εξαντληθεί τις επόμενες μέρες.

KKE ΚΚΕ Ημερολόγιο 2022 Οικονομική Εξόρμηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο