Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Facebooktwitterrssyoutube
slogan

Οικονομική συνεισφορά του ΚΚΕ στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου

Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των καλλιτεχνών και σαν μια ελάχιστη έμπρακτη αλληλεγγύη συνεισφέρει το ποσό των 500 ευρώ στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου που απόψε διοργανώνει μεγάλη συναυλία για την ενίσχυση του ταμείου αλληλοβοήθειας.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρει:

«Το KKE από την πρώτη στιγμή της πανδημίας παρακολουθεί και στηρίζει τον αγώνα όλων των καλλιτεχνών και των εργαζόμενων στον πολιτισμό, που είναι ανάμεσα στους κλάδους με τις μεγαλύτερες απώλειες και συνέπειες.

Βρισκόμαστε έμπρακτα δίπλα τους με προτάσεις, επερωτήσεις, παρεμβάσεις μέσα από το βήμα της Βουλής. Οι καλλιτέχνες μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αγώνων, που οργανώνουν οι φορείς και τα σωματεία τους.

Σήμερα προσμένουμε με ενδιαφέρον τη μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης, αλλά και μήνυμα αισιοδοξίας και ανάτασης για όλους τους εργαζόμενους.

Σαν μια ελάχιστη κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης σε αυτόν τον αγώνα των μουσικών, συνεισφέρουμε και εμείς στο Ταμείο Αλληλεγγύης του Συλλόγου, το ποσό των 500 ευρώ».

«Ο πικρός βίος του Μαξ Χάβελααρ, Μια ιστορία εκμετάλλευσης στις αποικίες καφέ»